WE Kohortex

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Robson
Niszczyciel Światów

Re: WE Kohortex

Post autor: Robson »

aby nie tracić oddziału do walki ( 6 wardancerów ) dałbym zamiast magiczki driade z DD-kiem. kostek do powstrzymywania misli w tancerzy ci starczy :)
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Moze mu punktow nie styknac. Drycha chyba 185 kosztuje. Ofc z 2ma spitami. Dispel + cos. Snajpera ownz!
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

nie ma sensu dawać snajpery nie będzie dość czasu na strzelanie żeby coś zdziała raczej...

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

włąsnie wiec akurat styknie :)
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Obawiam się, że to turniejowo nie wypali. Co zrobisz z VuCetami? Albo Demonami? Jak poradzisz sobie z imperium?
Dark Elfy - jasne, że spoko, ale nie w wersji na COKach (owszem - rzadkiej). Dla mnie to efekciarstwo Kalesonerze, ale mogę (i obym), się mylić :D
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Szemkel
Chuck Norris

Post autor: Szemkel »

To co mi imponuje w tej rozpie to manewrowość. :lol2:

ODPOWIEDZ