Procedury reklamacyjne/odwoławcze?

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Re: Procedury reklamacyjne/odwoławcze?

Post autor: Ziemko »

PGA ma punktaje wprowadzona jak za lokala - pamietam, ze PAsiak byl 7 , a ma 93 punkty za PGA ;)

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

też chcioałem odwołać sie do tego co zostało tam zapisane - byłem 14 i w lidze mam zanotowane 86 pkt, a powinno być 240+

Błąd przy wpisywaniu?? Czy może coś innego??

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Ouch, w rzeczy samej... Uczciwie się przyznam, ze na to nie zwróciłem uwagi. Obadałem kodowanie, literki i te inne ważna rzeczy co zwykle sprawdzam, ale nie przyszło mi do głowy, ze punkty mogą nie pasować... Mastery wrzucałem nieczęsto i jakoś mnie w oczy nie zakłuło. ;)
Trza w tej sytuacji jeszcze trochę pomęczyć orgów, żeby poprawili plika i podesłali.

Awatar użytkownika
Dalmar
Falubaz

Post autor: Dalmar »

KrzysiekW pisze: Trza w tej sytuacji jeszcze trochę pomęczyć orgów, żeby poprawili plika i podesłali.
Krzysiek do Ciebie nikt nie ma pretensji, mogłeś tego nie zauważyć, bo od niedawna się tym zajmujesz.

Ale jeśli chodzi o organizatorów PGA to żanada na całej lini - dobrze, że co roku jest głosowanie na najlepsze Mastery - mimo że na PGA było na poziomie zorganizowane i fajnie się tam grało to fuck up z wynikami jest porażką.

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

jeden z orgów PGa possał pałkę i wpisał wyniki do arkusza lokalowego.
Gratki

Awatar użytkownika
Matej
Chuck Norris

Post autor: Matej »

Nie jestem pewny czy to dobre miejsce na tego typu sprawy, ale jest mała nieścisłość w wynikach z DMP:
W Bastionie Michał Matejuk grał VC, Darek Olczak Doch. Jest wpisane odwrotnie.

Jeśli nie jest to wielki problem, to proszę o poprawę.
Z góry dzięki.

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Takei poprawki muszą orgowie zrobić - trzeba bić do nich, najlepiej podajć numery ID.

Ale Reyki chyba zabije kogoś jak mu przyjdzie jeszcze raz to przemęczyć. ;)

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Morrok pisze:jeden z orgów PGa possał pałkę i wpisał wyniki do arkusza lokalowego.
Gratki
Ssał pałę 2 miesiące?
Nic dziwnego, że mu się na mózg rzuciło...
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

proszę o wybaczenie ale pozwolę sobie zauważyć że ssanie pały jest dużo zdrowsze z medycznego punktu widzenie niż chociażby picie - wielu wybitnych mężów stanu, naukowców i artystów ssało (i wciąż ssie) pałe co nie miało negatywnego wpływu na ich nietuzinkowe osiągnięcia.

to w ramach walki ze szkodliwymi przesądami

:wink:

Ż.
Ostatnio zmieniony 9 gru 2009, o 11:36 przez Żaba, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

I co ty wiesz o ssaniu pały....
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

W kwestii organizatorow - PAsiak i bodajze Michal z BWT pisali setki PMek i maili do Scimitara, aby poprawil wyniki - Mariusz Megger ma 2xwpisanego Wielkiego Drakona, a PAsiak nie ma w ogole ( ten lepszy wynik z Drakona nalezy do Pasiaka) Scimitar nie odpisuje od paru miesiecy - to jest dopiero totalne olanie sprawy ze strony Draconisu.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Ziemko pisze:W kwestii organizatorow - PAsiak i bodajze Michal z BWT pisali setki PMek i maili do Scimitara, aby poprawil wyniki - Mariusz Megger ma 2xwpisanego Wielkiego Drakona, a PAsiak nie ma w ogole ( ten lepszy wynik z Drakona nalezy do Pasiaka) Scimitar nie odpisuje od paru miesiecy - to jest dopiero totalne olanie sprawy ze strony Draconisu.
Draconis jest raczej juz emerytowany, chlopaki sie organizuja tylko na Wlk Dracon, za rok mozliwe ze turniej bedzie organizowany przez wieksza ekipe Pomorska (oczywiscie postaramy sie zeby nadal to bylo w fajnej Wejherowskiej hali z fajnym tanim domkowym noclegiem) o ile sie dogadamy oczywiscie

sam sie wkurzam bo Scimi nie wpisal armii, jak zagram znowu 4 mastery na styk to mi to bedzie potrzebne...

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

odnosnie PGA, nie wiem kto sie zabral za te wyniki, moge tylko w imieniu klubu przeprosic, obiecuje ze sprawe wyjasnie a geniusz ktory zrobil z PGA lokala nie dostanie wiecej do rak arkuszu z punktacja.
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Weźcie się wreszcie ogarnijcie.
Przy przydzielaniu masterów trzeba będzie baczniejszą uwagę zwracać na to, czy ekipa, która chce go robić ma na to jeszcze ochotę, czy liczą tylko na to, że są zajebiści, mastera mieli od zawsze i będą go mieli po wsze czasy.

Łódź już nie powinna nic dostać, Dracon i PGA słabo wychodzą - nie lepiej te imprezy oddać jakiemuś nowemu ośrodkowi, gdzie przynajmniej ludzie będą mieli serce do organizowania mastera (Białystok), a nie dawać z przyzwyczajenia ludziom, którym to jebie, jak wyjdzie truniej i którym się nawet nie chce wyników wysłać?
odnosnie PGA, nie wiem kto sie zabral za te wyniki
Czy tylko Ty masz konto na BP?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

poprawione wyniki poszly rano.

to ze ktos nie wypowiada sie na BP nie znaczy ze mu wisi jak wyjdzie master.

nie wiem dlaczego twierdzisz ze Lodz nie powinna juz dostac mastera. nie wiem tez dlaczego uwazasz ze PGA wyszlo slabo skoro nawet nie byles na tym turnieju.
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

nie wiem dlaczego twierdzisz ze Lodz nie powinna juz dostac master
Byłem i widziałem. Jedna osoba ciągnąca to wszystko - reszta ludzi z Łodzi miała to gdzieś. Wyniki po kilku misiacach?
nie wiem tez dlaczego uwazasz ze PGA wyszlo slabo skoro nawet nie byles na tym turnieju
Wyników to już się nikomu nie chciało wysłać - trzeba Was było popędzać na forum. O innych detalach już wspominałem
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Jankiel pisze:
Łódź już nie powinna nic dostać, Dracon i PGA słabo wychodzą
a Dracon w ktorym miejscu szczegolowiej, poza wynikami (ktore wyslane zostaly, tylko do tej pory nie do konca tak jak powinny ;) ) :) ?

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

A właśnie w tym.
Czy tylko jedna osoba na Pomorzu jest w stanie wysłać wyniki?

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Jankiel pisze:A właśnie w tym.
Czy tylko jedna osoba na Pomorzu jest w stanie wysłać wyniki?
wydaje mi sie ze dosc jasno napisalem dlaczego tak jest jak jest i jak prawdopodobnie bedzie w przyszlym roku

a twoje pytanie ma wybitnie niemerytoryczna wartosc intelektualna.. mowiac krotko jest z dupy :)
co ma piernik do wiatraka? czy ty poprawiasz wyniki turniejow organizowanych prze chlopakow z jakiegos innego miasta na Slasku?

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Gdybyśmy robili mastera, czułbym się zobowiązany. Ba, spora część graczy czułaby się zobowiązana i jak bym ja, KrzysiekW, Adam Gorgoń, Solo, Szmyt czy Aga to olali, to znalazłoby się 5 kolejnych osób, które by tego dopilnowały.
czy ty poprawiasz wyniki turniejow organizowanych prze chlopakow z jakiegos innego miasta na Slasku?
Jeśli trzeba, to tak.

ODPOWIEDZ