Procedury reklamacyjne/odwoławcze?
Moderator: swieta_barbara
Re: Procedury reklamacyjne/odwoławcze?
PGA ma punktaje wprowadzona jak za lokala - pamietam, ze PAsiak byl 7 , a ma 93 punkty za PGA
Ouch, w rzeczy samej... Uczciwie się przyznam, ze na to nie zwróciłem uwagi. Obadałem kodowanie, literki i te inne ważna rzeczy co zwykle sprawdzam, ale nie przyszło mi do głowy, ze punkty mogą nie pasować... Mastery wrzucałem nieczęsto i jakoś mnie w oczy nie zakłuło.
Trza w tej sytuacji jeszcze trochę pomęczyć orgów, żeby poprawili plika i podesłali.
Trza w tej sytuacji jeszcze trochę pomęczyć orgów, żeby poprawili plika i podesłali.
Krzysiek do Ciebie nikt nie ma pretensji, mogłeś tego nie zauważyć, bo od niedawna się tym zajmujesz.KrzysiekW pisze: Trza w tej sytuacji jeszcze trochę pomęczyć orgów, żeby poprawili plika i podesłali.
Ale jeśli chodzi o organizatorów PGA to żanada na całej lini - dobrze, że co roku jest głosowanie na najlepsze Mastery - mimo że na PGA było na poziomie zorganizowane i fajnie się tam grało to fuck up z wynikami jest porażką.
Nie jestem pewny czy to dobre miejsce na tego typu sprawy, ale jest mała nieścisłość w wynikach z DMP:
W Bastionie Michał Matejuk grał VC, Darek Olczak Doch. Jest wpisane odwrotnie.
Jeśli nie jest to wielki problem, to proszę o poprawę.
Z góry dzięki.
W Bastionie Michał Matejuk grał VC, Darek Olczak Doch. Jest wpisane odwrotnie.
Jeśli nie jest to wielki problem, to proszę o poprawę.
Z góry dzięki.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Ssał pałę 2 miesiące?Morrok pisze:jeden z orgów PGa possał pałkę i wpisał wyniki do arkusza lokalowego.
Gratki
Nic dziwnego, że mu się na mózg rzuciło...
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
proszę o wybaczenie ale pozwolę sobie zauważyć że ssanie pały jest dużo zdrowsze z medycznego punktu widzenie niż chociażby picie - wielu wybitnych mężów stanu, naukowców i artystów ssało (i wciąż ssie) pałe co nie miało negatywnego wpływu na ich nietuzinkowe osiągnięcia.
to w ramach walki ze szkodliwymi przesądami
Ż.
to w ramach walki ze szkodliwymi przesądami
Ż.
Ostatnio zmieniony 9 gru 2009, o 11:36 przez Żaba, łącznie zmieniany 1 raz.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
I co ty wiesz o ssaniu pały....
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
W kwestii organizatorow - PAsiak i bodajze Michal z BWT pisali setki PMek i maili do Scimitara, aby poprawil wyniki - Mariusz Megger ma 2xwpisanego Wielkiego Drakona, a PAsiak nie ma w ogole ( ten lepszy wynik z Drakona nalezy do Pasiaka) Scimitar nie odpisuje od paru miesiecy - to jest dopiero totalne olanie sprawy ze strony Draconisu.
Draconis jest raczej juz emerytowany, chlopaki sie organizuja tylko na Wlk Dracon, za rok mozliwe ze turniej bedzie organizowany przez wieksza ekipe Pomorska (oczywiscie postaramy sie zeby nadal to bylo w fajnej Wejherowskiej hali z fajnym tanim domkowym noclegiem) o ile sie dogadamy oczywiscieZiemko pisze:W kwestii organizatorow - PAsiak i bodajze Michal z BWT pisali setki PMek i maili do Scimitara, aby poprawil wyniki - Mariusz Megger ma 2xwpisanego Wielkiego Drakona, a PAsiak nie ma w ogole ( ten lepszy wynik z Drakona nalezy do Pasiaka) Scimitar nie odpisuje od paru miesiecy - to jest dopiero totalne olanie sprawy ze strony Draconisu.
sam sie wkurzam bo Scimi nie wpisal armii, jak zagram znowu 4 mastery na styk to mi to bedzie potrzebne...
odnosnie PGA, nie wiem kto sie zabral za te wyniki, moge tylko w imieniu klubu przeprosic, obiecuje ze sprawe wyjasnie a geniusz ktory zrobil z PGA lokala nie dostanie wiecej do rak arkuszu z punktacja.
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
Weźcie się wreszcie ogarnijcie.
Przy przydzielaniu masterów trzeba będzie baczniejszą uwagę zwracać na to, czy ekipa, która chce go robić ma na to jeszcze ochotę, czy liczą tylko na to, że są zajebiści, mastera mieli od zawsze i będą go mieli po wsze czasy.
Łódź już nie powinna nic dostać, Dracon i PGA słabo wychodzą - nie lepiej te imprezy oddać jakiemuś nowemu ośrodkowi, gdzie przynajmniej ludzie będą mieli serce do organizowania mastera (Białystok), a nie dawać z przyzwyczajenia ludziom, którym to jebie, jak wyjdzie truniej i którym się nawet nie chce wyników wysłać?
Przy przydzielaniu masterów trzeba będzie baczniejszą uwagę zwracać na to, czy ekipa, która chce go robić ma na to jeszcze ochotę, czy liczą tylko na to, że są zajebiści, mastera mieli od zawsze i będą go mieli po wsze czasy.
Łódź już nie powinna nic dostać, Dracon i PGA słabo wychodzą - nie lepiej te imprezy oddać jakiemuś nowemu ośrodkowi, gdzie przynajmniej ludzie będą mieli serce do organizowania mastera (Białystok), a nie dawać z przyzwyczajenia ludziom, którym to jebie, jak wyjdzie truniej i którym się nawet nie chce wyników wysłać?
Czy tylko Ty masz konto na BP?odnosnie PGA, nie wiem kto sie zabral za te wyniki
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
poprawione wyniki poszly rano.
to ze ktos nie wypowiada sie na BP nie znaczy ze mu wisi jak wyjdzie master.
nie wiem dlaczego twierdzisz ze Lodz nie powinna juz dostac mastera. nie wiem tez dlaczego uwazasz ze PGA wyszlo slabo skoro nawet nie byles na tym turnieju.
to ze ktos nie wypowiada sie na BP nie znaczy ze mu wisi jak wyjdzie master.
nie wiem dlaczego twierdzisz ze Lodz nie powinna juz dostac mastera. nie wiem tez dlaczego uwazasz ze PGA wyszlo slabo skoro nawet nie byles na tym turnieju.
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
Byłem i widziałem. Jedna osoba ciągnąca to wszystko - reszta ludzi z Łodzi miała to gdzieś. Wyniki po kilku misiacach?nie wiem dlaczego twierdzisz ze Lodz nie powinna juz dostac master
Wyników to już się nikomu nie chciało wysłać - trzeba Was było popędzać na forum. O innych detalach już wspominałemnie wiem tez dlaczego uwazasz ze PGA wyszlo slabo skoro nawet nie byles na tym turnieju
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
wydaje mi sie ze dosc jasno napisalem dlaczego tak jest jak jest i jak prawdopodobnie bedzie w przyszlym rokuJankiel pisze:A właśnie w tym.
Czy tylko jedna osoba na Pomorzu jest w stanie wysłać wyniki?
a twoje pytanie ma wybitnie niemerytoryczna wartosc intelektualna.. mowiac krotko jest z dupy
co ma piernik do wiatraka? czy ty poprawiasz wyniki turniejow organizowanych prze chlopakow z jakiegos innego miasta na Slasku?
Gdybyśmy robili mastera, czułbym się zobowiązany. Ba, spora część graczy czułaby się zobowiązana i jak bym ja, KrzysiekW, Adam Gorgoń, Solo, Szmyt czy Aga to olali, to znalazłoby się 5 kolejnych osób, które by tego dopilnowały.
Jeśli trzeba, to tak.czy ty poprawiasz wyniki turniejow organizowanych prze chlopakow z jakiegos innego miasta na Slasku?