Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
To jeszcze przeglosujcie jak stoi sprawa z Obsidian Armor z demonów vs CD.Jankiel pisze:Wydaje mi się bardzo wątpliwe, bym się mylił, ale chyba będzie musiało trafić na LS.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Proste? Czy zbyt skomplikowane?A model wielding Crimson Death always strikes with Strength 6. No other modifiers or magic items can ever modify this.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
IroniaJankiel pisze:Nie gadaj. Dzięki temu mogłeś sobie napisać 327 posta
prosdte ale ewidentnie nie przeczytales tego co ja napisalem. elf bije w dwarfa z s6 ale jest ta sila traktowana jako s5 na potrzeby zranienia i armour save'aJankiel pisze:Proste? Czy zbyt skomplikowane?A model wielding Crimson Death always strikes with Strength 6. No other modifiers or magic items can ever modify this.