Call of Duty: Modern Warfare 2

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Chory
Oszukista

Call of Duty: Modern Warfare 2

Post autor: Chory »

Az dziwne ze ta gierka nie ma jeszcze tu tematu.W każdym badz razie nowy trailer kopie dupe.

http://www.youtube.com/watch?v=429l13dS ... r_embedded

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Chory pisze:Az dziwne ze ta gierka nie ma jeszcze tu tematu.W każdym badz razie nowy trailer kopie dupe.

http://www.youtube.com/watch?v=429l13dS ... r_embedded
Na CoD4 straciłem z rok życia... Powiedzialem sobie, ze nigdy wiecej. Na szczescie CoD5 był do dupy, wiec nie było trudno dochowac zobowiązania.
Ale teraz...
Moj brat, ktoremu kupuje na urodziny nowego CoDa, postanowil natychmiast odwazjemnic sie tym samym, bo twierdzi, ze w duecie lepiej sie naparza w trybie multi... niby racja. Ale zona mnie zaje...bije. :|
Obrazek

Awatar użytkownika
Chory
Oszukista

Nie ty jedyny utkniesz na graniu ze znajomymi ;)

Jedynka jest zajebista a 2 ... to sie wyjasni za pare dni:)

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

a dwojka....beznadzieja przynajmniej w online
brak dedykowanych serverow to olbrzymi minus i ciezko bedzie jej cos zdzialac

Najlepszy to był cod1, pozniej 2. Cod 4 jest spoko ale przeciez to polaczenie starego dobrego call of duty z counterem.
Obrazek

Awatar użytkownika
Chory
Oszukista

Ja mowilem o 1 i 2 modern warfare młody polonisto a nie o Callu zwyklym ;)

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

No wiem niemłody już arkowco 8)
dwójka MW to w sumie 6stka...
Obrazek

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Post autor: Tutajec »

czy ktoś już może ma cod modern warfare 2

ja właśnie instaluje a przynajmniej próbuje bo komputer nie przyjmuje jakiś składników wiecie w czym może być problem ?

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Przeszedłem przed chwilą Modern Warfare 2, 5 godzin i po sprawie. Parę momentów zrywa skalp :) Ciężko mi jednak wskazać, która część mi się bardziej podobała - jedynka czy dwójka. Po MW2 wiedziałem już czego się spodziewać, CoD4 był niespodzianką. Oczywiście dalej jest mega filmowy, zwroty akcji co krok... Dobry interaktywny film :)
Teraz ogarniam multi, strasznie dziwny ten system wbijania się na serwer... Szansa na granie ze znajomymi jest prawie żadna skoro system wrzuca nas do losowej rozgrywki. Ciekawe jak rozwiążą to klany. Chyba że jednak można robić tak jak w CoD4, w sumie nie rozglądałem się jakoś specjalnie po opcjach bo chciałem obczaić samą rozgrywkę :) ale ponoć nie można stawiać dedykowanych. I ciekawi mnie też czy jest tryb hardcore, bo w CoD4 wyłącznie na nim grałem (10k fragów 8) ), teraz trochę ciężko mi się przestawić na to że muszę we wroga władować 1/3 magazynka zanim padnie :?

Awatar użytkownika
Chory
Oszukista

Instalka calla na PC w dniu dzisiejszym to była farsa. Najbardziej czasochlonna instalka w zyciu. Na szczescie na necie byly wskazowki jak sobie poradzic.

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Post autor: Tutajec »

powiedz jak instalowałeś ja u mnie komp wyłącza instalacje podczas instalowania jakiegoś sprzętu

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

o kurwa ten idiota eminem... wywołał we mnie odruch wymiotny... ale oczywiście zamierzam poświęcić parę godzin na kolejną odsłonę cod

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

strasznie nierówna gra - niektóre poziomy fantastyczne inne... :cry: no i fatalna fabuła która mówi jedno będzie trzecia część :wink: a tak na serio to fabuła jest FATALNA - w porównaniu do 1 do DNO - ktoś jeszcze ma podobne odczucia :?: (strasznie i absolutnie zbędnie przekombinowana) - ale gierka ogólnie jest ok 8)

pozdro,
Ż.

Awatar użytkownika
Bania
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Bania »

wszystkie misje w USA + walka z ruskami zupelny bezsens i brak klimatu... za to misje na bliskim wschodzie jakby sie gralo/ogladalo helikopter w ogniu imho miód... ogółem gra duzo gorsza od 1 wg mnie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Chory
Oszukista

Narzekacie.

Gra jest robiona pod multi a singiel jest dodatkiem. Pomimo paru wad jak dedykowane serwery gra jest świetna.

Yourself
Mudżahedin

Post autor: Yourself »

Żaba pisze:strasznie nierówna gra - niektóre poziomy fantastyczne inne... :cry: no i fatalna fabuła która mówi jedno będzie trzecia część :wink: a tak na serio to fabuła jest FATALNA - w porównaniu do 1 do DNO - ktoś jeszcze ma podobne odczucia :?: (strasznie i absolutnie zbędnie przekombinowana) - ale gierka ogólnie jest ok 8)

pozdro,
Ż.
Zgadzam się niektóre misje są super a inne nudne ale głównie chodzi o to że fabuła nie trzyma się kupy do tego steam potrafi irytować
matilizaki napisał:
Na brete

wybiegac biegaczem do przodu i wbijac sie od tyłu w kawalerie jak sie wyjdzie z tyłu

Awatar użytkownika
ARBAL
Kretozord

Post autor: ARBAL »

singiel poza kilkoma miejscami w misjach porazka...
kupilem w sobote o 15 za 159,00 na PS3 i przeszdełem do niedzieli do 16:00
o 16:30 sprzedałem na allegro za 170,00 taka była zaje.....sta...

Aktualnie gram w beta testach Bad Company 2, które bije multi MW2 na głowe - POLECAM
Obrazek

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Jest tak jak napisał Chory, ta gra to nie single player, ale tryb multi. Singiel to dodatek. Miły, ale jednak tylko dodatek do gry właściwej. Multi natomiast jest naprawde swietne, choc niestety duze mapy i duzo odkrytych terenów sprawia, ze zaroiło się trochę od kamperów ze snajperkami....
Obrazek

Awatar użytkownika
Sir_Ling
Wałkarz

Post autor: Sir_Ling »

Jednak niektóre rzeczy nawet w singlu (jazda na skuterze śnieżnym) są prześwietne. Nawet w NFS'ie nie czułem takiego pędu. :twisted:
"Jak kobieta o czymś nie mówi, to nie znaczy, że tego nie chce. Zdarza się też, że kobieta mówi coś, a ma na myśli coś zupełnie innego.,, - Zoltan Chivay - gra Wiedźmin

Awatar użytkownika
Pokutnik
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Pokutnik »

Singiel to beznadzieja jest krótszy od MW 1 fabuła...Amerykanie biją ruskich co za innowacja, ale jak napisaliście singiel to tylko dodatek.Mym zdaniem Seria CoD wypala się jak NFS.Singla to dno multi zdzierżyłem ale i tak grę sprzedałem.MW 1 jest lepsza.
Ku*** trudno znaleźć oryginalny podpis...

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Dla mnie efekty w grze i pomysły na QTE świetne(wspinaczka po lodowcu, skuter śnieżny, bieg po dachach). Fabuła - czasami nie wiedziałem kim gram. Przekombinowali, lepsza była jedynka. Choć zobaczenie cpt. Price'a bezcenne ;D
Z racji, że zakochałem się w jedynce, dwójkę musiałem przejść. Nie powiem, ten czas nie nazwę straconym.
No i ta gra jednak jest na multi, choć single nawet jest spoko.
Największa wada - krótkie.

ODPOWIEDZ