Call of Duty: Modern Warfare 2
Moderator: Zaklinacz Kostek
Call of Duty: Modern Warfare 2
Az dziwne ze ta gierka nie ma jeszcze tu tematu.W każdym badz razie nowy trailer kopie dupe.
http://www.youtube.com/watch?v=429l13dS ... r_embedded
Na CoD4 straciłem z rok życia... Powiedzialem sobie, ze nigdy wiecej. Na szczescie CoD5 był do dupy, wiec nie było trudno dochowac zobowiązania.Chory pisze:Az dziwne ze ta gierka nie ma jeszcze tu tematu.W każdym badz razie nowy trailer kopie dupe.
Ale teraz...
Moj brat, ktoremu kupuje na urodziny nowego CoDa, postanowil natychmiast odwazjemnic sie tym samym, bo twierdzi, ze w duecie lepiej sie naparza w trybie multi... niby racja. Ale zona mnie zaje...bije.
a dwojka....beznadzieja przynajmniej w online
brak dedykowanych serverow to olbrzymi minus i ciezko bedzie jej cos zdzialac
Najlepszy to był cod1, pozniej 2. Cod 4 jest spoko ale przeciez to polaczenie starego dobrego call of duty z counterem.
brak dedykowanych serverow to olbrzymi minus i ciezko bedzie jej cos zdzialac
Najlepszy to był cod1, pozniej 2. Cod 4 jest spoko ale przeciez to polaczenie starego dobrego call of duty z counterem.
Przeszedłem przed chwilą Modern Warfare 2, 5 godzin i po sprawie. Parę momentów zrywa skalp Ciężko mi jednak wskazać, która część mi się bardziej podobała - jedynka czy dwójka. Po MW2 wiedziałem już czego się spodziewać, CoD4 był niespodzianką. Oczywiście dalej jest mega filmowy, zwroty akcji co krok... Dobry interaktywny film
Teraz ogarniam multi, strasznie dziwny ten system wbijania się na serwer... Szansa na granie ze znajomymi jest prawie żadna skoro system wrzuca nas do losowej rozgrywki. Ciekawe jak rozwiążą to klany. Chyba że jednak można robić tak jak w CoD4, w sumie nie rozglądałem się jakoś specjalnie po opcjach bo chciałem obczaić samą rozgrywkę ale ponoć nie można stawiać dedykowanych. I ciekawi mnie też czy jest tryb hardcore, bo w CoD4 wyłącznie na nim grałem (10k fragów ), teraz trochę ciężko mi się przestawić na to że muszę we wroga władować 1/3 magazynka zanim padnie
Teraz ogarniam multi, strasznie dziwny ten system wbijania się na serwer... Szansa na granie ze znajomymi jest prawie żadna skoro system wrzuca nas do losowej rozgrywki. Ciekawe jak rozwiążą to klany. Chyba że jednak można robić tak jak w CoD4, w sumie nie rozglądałem się jakoś specjalnie po opcjach bo chciałem obczaić samą rozgrywkę ale ponoć nie można stawiać dedykowanych. I ciekawi mnie też czy jest tryb hardcore, bo w CoD4 wyłącznie na nim grałem (10k fragów ), teraz trochę ciężko mi się przestawić na to że muszę we wroga władować 1/3 magazynka zanim padnie
strasznie nierówna gra - niektóre poziomy fantastyczne inne... no i fatalna fabuła która mówi jedno będzie trzecia część a tak na serio to fabuła jest FATALNA - w porównaniu do 1 do DNO - ktoś jeszcze ma podobne odczucia (strasznie i absolutnie zbędnie przekombinowana) - ale gierka ogólnie jest ok
pozdro,
Ż.
pozdro,
Ż.
wszystkie misje w USA + walka z ruskami zupelny bezsens i brak klimatu... za to misje na bliskim wschodzie jakby sie gralo/ogladalo helikopter w ogniu imho miód... ogółem gra duzo gorsza od 1 wg mnie.
Zgadzam się niektóre misje są super a inne nudne ale głównie chodzi o to że fabuła nie trzyma się kupy do tego steam potrafi irytowaćŻaba pisze:strasznie nierówna gra - niektóre poziomy fantastyczne inne... no i fatalna fabuła która mówi jedno będzie trzecia część a tak na serio to fabuła jest FATALNA - w porównaniu do 1 do DNO - ktoś jeszcze ma podobne odczucia (strasznie i absolutnie zbędnie przekombinowana) - ale gierka ogólnie jest ok
pozdro,
Ż.
matilizaki napisał:
Na brete
wybiegac biegaczem do przodu i wbijac sie od tyłu w kawalerie jak sie wyjdzie z tyłu
Jest tak jak napisał Chory, ta gra to nie single player, ale tryb multi. Singiel to dodatek. Miły, ale jednak tylko dodatek do gry właściwej. Multi natomiast jest naprawde swietne, choc niestety duze mapy i duzo odkrytych terenów sprawia, ze zaroiło się trochę od kamperów ze snajperkami....
Jednak niektóre rzeczy nawet w singlu (jazda na skuterze śnieżnym) są prześwietne. Nawet w NFS'ie nie czułem takiego pędu.
"Jak kobieta o czymś nie mówi, to nie znaczy, że tego nie chce. Zdarza się też, że kobieta mówi coś, a ma na myśli coś zupełnie innego.,, - Zoltan Chivay - gra Wiedźmin
Singiel to beznadzieja jest krótszy od MW 1 fabuła...Amerykanie biją ruskich co za innowacja, ale jak napisaliście singiel to tylko dodatek.Mym zdaniem Seria CoD wypala się jak NFS.Singla to dno multi zdzierżyłem ale i tak grę sprzedałem.MW 1 jest lepsza.
Ku*** trudno znaleźć oryginalny podpis...
Dla mnie efekty w grze i pomysły na QTE świetne(wspinaczka po lodowcu, skuter śnieżny, bieg po dachach). Fabuła - czasami nie wiedziałem kim gram. Przekombinowali, lepsza była jedynka. Choć zobaczenie cpt. Price'a bezcenne ;D
Z racji, że zakochałem się w jedynce, dwójkę musiałem przejść. Nie powiem, ten czas nie nazwę straconym.
No i ta gra jednak jest na multi, choć single nawet jest spoko.
Największa wada - krótkie.
Z racji, że zakochałem się w jedynce, dwójkę musiałem przejść. Nie powiem, ten czas nie nazwę straconym.
No i ta gra jednak jest na multi, choć single nawet jest spoko.
Największa wada - krótkie.