![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
2. lepiej w 10 harpii, kup box demonetek i dwa zestawy skrzydeł z MaxMini ze strony bitspudlo.com, zapłacisz coś koło 100zł i masz 10 bardzo ładnych harpii
Moderator: Yudokuno
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Wiedzma mam dorobione skrzydla, ( podobne jak u owada), dorobie WD Skrzydała tylko musze się zastanowić jeszcze jakie.Rasti pisze: Rozwiń ;D?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
sposób, w jaki skonstruowałeś pytanie nasuwa refleksję o wpływie płynów wyskokowych...Raamiel pisze: Pytanie 2 - Assasni na jawne rozpiski jest troszke drogi mam na myśli że posiadać zasadę ukrycia za która kosztuje punkty.
Czy na początku gry należy powiedzieć przeciwnikowi w którym oddziale ma sie Assasin czy tylko poinfomrować iż mam go w armii i podać wyposażenie ?
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Tylko że nie zabardzo wiem czy bede umial nimi grackamelot pisze: 2. lepiej w 10 harpii, kup box demonetek i dwa zestawy skrzydeł z MaxMini ze strony bitspudlo.com, zapłacisz coś koło 100zł i masz 10 bardzo ładnych harpii
Masz chlopie dar rozbrajania...Eltharion pisze:Tylko że nie zabardzo wiem czy bede umial nimi grackamelot pisze: 2. lepiej w 10 harpii, kup box demonetek i dwa zestawy skrzydeł z MaxMini ze strony bitspudlo.com, zapłacisz coś koło 100zł i masz 10 bardzo ładnych harpii
Jednym slowem DR pewniejszy zakup ale nie jestem pewny
Jak ich nie kupie w dom moge pograc 5 na proxach
nic, chlopaki sobie śmigają po polowie przeciwnika a ty czarujesz/strzelasz- on musi się cackać jak chce zaszarżować czy unikać fanolikamelot pisze:a co potem z nimi robię?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
MożliweRince pisze:Masz chlopie dar rozbrajania...Eltharion pisze:Tylko że nie zabardzo wiem czy bede umial nimi grackamelot pisze: 2. lepiej w 10 harpii, kup box demonetek i dwa zestawy skrzydeł z MaxMini ze strony bitspudlo.com, zapłacisz coś koło 100zł i masz 10 bardzo ładnych harpii
Jednym slowem DR pewniejszy zakup ale nie jestem pewny
Jak ich nie kupie w dom moge pograc 5 na proxach