Witam witam
Wracam do warha po około 3 [a może 4] letniej przerwie. Poszukuje kogoś nie zrażającego się grą z [mówiąc szczerze ] początkującym
Zasady jako tako ogarniam, ale wiele jeszcze przede mną
Od 19 grudnia pasuje mi praktycznie każdy termin i miejsce [oczywiście w obrębie warszawy ], więc jestem w stanie się dostosować.
Warszawa, czysto funowo
- Offspringman
- Kretozord
Witaj. Byłbym chętny. Proponuję właśnie piątek 19 grudnia w SŚ.
Ja również się zgłaszam na chętnego, też 19 grudnia tyle że sobota Gra z początkujcym mi nie przeszkadza, jeśli Tobie nie przeszkadza armia pomalowana w 80% (ale bez proxów). Napisz jeszcze ile punktów i jaka armia, ja gram HE na maks. 1500. Inne terminy też wchodzą w grę.
Pozdrawiam
Havelock
Pozdrawiam
Havelock
Eh Off Off dlatego napisałem 19 [tak, to sobota, a myśmy się ustawili na piatek ]
Havelock: 1500 może być jak najbardziej, z tym że moja 'armijka' jest, że tak powiem, w powijakach [odgrzebana z odmętów piwnicy ] więc jeśli proxy to nie problem, jakoś zniosę te 20% niepomalowanych hajów
Apropo, gram szczurkami.
Havelock: 1500 może być jak najbardziej, z tym że moja 'armijka' jest, że tak powiem, w powijakach [odgrzebana z odmętów piwnicy ] więc jeśli proxy to nie problem, jakoś zniosę te 20% niepomalowanych hajów
Apropo, gram szczurkami.
No to świetnie. Offspring był pierwszy, więc ja proponuję poszukać innego terminu lub jak Wam się nie uda zgadać to właśnie 19.12. Proxy nie przeszkadzają mi wogóle, oby nie była to tylko armia czysto "podstawkowa". Coby nie zaśmiecać forum proponuję przerzucić się na drogę mailową (kamilpancewicz@o2.pl) tudzież telefoniczną (500-556-039). Aha, i tak na wszelki wypadek, nie masz 9 lat, co? Ja mam 22, stąd ta obawa.
Pozdrawiam
Havelock
Pozdrawiam
Havelock
- Offspringman
- Kretozord
tak to jest gdy nie popatrzy się w kalendarz
btw Lava jest nad wiek wyrośnięty, ale sądzę, że 9 latek już skończył
btw Lava jest nad wiek wyrośnięty, ale sądzę, że 9 latek już skończył