Warszawa, czysto funowo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lava
Plewa

Warszawa, czysto funowo

Post autor: Lava »

Witam witam :)

Wracam do warha po około 3 [a może 4] letniej przerwie. Poszukuje kogoś nie zrażającego się grą z [mówiąc szczerze :wink: ] początkującym :)
Zasady jako tako ogarniam, ale wiele jeszcze przede mną :wink:

Od 19 grudnia pasuje mi praktycznie każdy termin i miejsce [oczywiście w obrębie warszawy :mrgreen: ], więc jestem w stanie się dostosować.

Awatar użytkownika
Offspringman
Kretozord

Post autor: Offspringman »

Witaj. Byłbym chętny. Proponuję właśnie piątek 19 grudnia w SŚ. :)

Awatar użytkownika
Havelock
Kradziej

Post autor: Havelock »

Ja również się zgłaszam na chętnego, też 19 grudnia tyle że sobota :D Gra z początkujcym mi nie przeszkadza, jeśli Tobie nie przeszkadza armia pomalowana w 80% (ale bez proxów). Napisz jeszcze ile punktów i jaka armia, ja gram HE na maks. 1500. Inne terminy też wchodzą w grę.

Pozdrawiam
Havelock

Awatar użytkownika
Lava
Plewa

Eh Off Off :wink: dlatego napisałem 19 [tak, to sobota, a myśmy się ustawili na piatek 8) ]

Havelock: 1500 może być jak najbardziej, z tym że moja 'armijka' jest, że tak powiem, w powijakach :wink: [odgrzebana z odmętów piwnicy :lol2: ] więc jeśli proxy to nie problem, jakoś zniosę te 20% niepomalowanych hajów :mrgreen:
Apropo, gram szczurkami.

Awatar użytkownika
Havelock
Kradziej

Post autor: Havelock »

No to świetnie. Offspring był pierwszy, więc ja proponuję poszukać innego terminu lub jak Wam się nie uda zgadać to właśnie 19.12. Proxy nie przeszkadzają mi wogóle, oby nie była to tylko armia czysto "podstawkowa". Coby nie zaśmiecać forum proponuję przerzucić się na drogę mailową (kamilpancewicz@o2.pl) tudzież telefoniczną (500-556-039). Aha, i tak na wszelki wypadek, nie masz 9 lat, co? ;) Ja mam 22, stąd ta obawa.

Pozdrawiam
Havelock

Awatar użytkownika
Offspringman
Kretozord

Post autor: Offspringman »

tak to jest gdy nie popatrzy się w kalendarz :wink:
btw Lava jest nad wiek wyrośnięty, ale sądzę, że 9 latek już skończył :wink:

Awatar użytkownika
Lava
Plewa

Z tego co mi wiadomo, 9 latek już jakiś czas temu skończyłem :mrgreen: @ poszedł.

ODPOWIEDZ