"Ryk Stegadona" - Turniej w Nowym Dworze Mazowieckim 12.12
Re: "Ryk Stegadona" - Turniej w Nowym Dworze Mazowieckim 12.12
Kurde ja mam wieczorem 18stke siostry na której muszę być. Ile tam się do was jedzie samochodem z MArek?. I jaką dajecie gwarancje ze to się o 18 skonczy;P
ostatecznie w ostatniej bitwie skonczysz dogadasz się z klientem i skonczysz w połowie.
Sklep w Nowym Dworze Maz
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Szukam ekipy która jedzie na turniej pociągiem z gdańskiej
ewentualnie jak ktoś jedzie furką i ma wolne miejsce to chętnie się zabiore
ewentualnie jak ktoś jedzie furką i ma wolne miejsce to chętnie się zabiore
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Oj, oj. W takim razie musi być zamiennik. Draco, Niko i kumple z klubu zdecydowani? W sumie frekwencja nie jest tragiczna, turniej na Narbutta to nie jest, ale zapraszamy. Z Wami będzie dużo lepiej.
To samo Likaon z normalną armią, wbijasz?
To samo Likaon z normalną armią, wbijasz?
Dobra rozpe wam wysłałem, ale moją obecność w 100% będę w stanie potwierdzić dopiero jutro wieczorem.
Co Niko i Draco to nie jestem pewien, ale z tego co sie orientuje to jeżeli mamy jechać to we trzech, więc jeżeli ja wypadne to nie wiem jak oni.
Co Niko i Draco to nie jestem pewien, ale z tego co sie orientuje to jeżeli mamy jechać to we trzech, więc jeżeli ja wypadne to nie wiem jak oni.
wyglada na to ze jezeli ty to i my...i moze Dzoooma od nas (na co bardzo licze) ale ja nadal nie jestem w stanie w 100% powiedziec tak/nie... mam nadzieje jednak sie uda wszystko ogarnac ale niestety musze/musimy was jeszcze potrzymac w niepewnosci...
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Może ja za to wbiję?
tylko, że w piątek imprezka - to trzeba będzie uważać, żeby nie przesadzić, bo nie dojade
To zapiszcie mnie proszę!
P.S. Będę jechał autem pewnie z okolic centrum - chyba że zapiję
tylko, że w piątek imprezka - to trzeba będzie uważać, żeby nie przesadzić, bo nie dojade
To zapiszcie mnie proszę!
P.S. Będę jechał autem pewnie z okolic centrum - chyba że zapiję
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
czy jak sa proxy w armii to scinacie ocene do 0 czy nie mam tylko za wysiwig?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
I ty Kaleson przeciwko mnie ?
Ludziki warto przyjechać:).. sądze że powinniście naprawde się postarać:)
pzdr
Ludziki warto przyjechać:).. sądze że powinniście naprawde się postarać:)
pzdr
Sklep w Nowym Dworze Maz
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
JA!Szwentas pisze:moge zabrac 3 os z metra ursynow fura ktos chetnny?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..