Dobry polski sklep internetowy z figurkami
Re: Dobry polski sklep internetowy z figurkami
licząc już sklepy powstałe w ciągu ostatniego miesiąca naliczyłem się właśnie3 co daje 6sklepów we wrocku
chyba ogłupiałem skąd to się wzięło
chyba ogłupiałem skąd to się wzięło
coś to za idealne jest
dzwonek za 125zł
w innych sklepach po200zł
to jest niepokojące
ty lepiej zobacz czy w tym batalionie jest to co powinno być
boje się aby nie powtórzyło się to
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 69&start=0
dzwonek za 125zł
to jest niepokojące
ty lepiej zobacz czy w tym batalionie jest to co powinno być
boje się aby nie powtórzyło się to
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 69&start=0
Ceny poprostu mnie zmiotły !!
Sa niesamowite!!
Mam tylko dwa pytania
Ile kosztuje przesyłka???(konkretnie mi chodzi o kuriera i płatnosc przy pobraniu)
Bo tak to zwykle jest że kiedy towar jest tani to transport jest mega drogi (np. sfan)
I ,,Plastic Glue '' to klei do plastiku tak ?? (Jeden mi sie juz skończył i trza patrzec gdzie kupić najtaniej drugi )
EDIT: Teraz zauważyłem ....
W tym sklepie nie ma prawie niczego
Sa niesamowite!!
Mam tylko dwa pytania
Ile kosztuje przesyłka???(konkretnie mi chodzi o kuriera i płatnosc przy pobraniu)
Bo tak to zwykle jest że kiedy towar jest tani to transport jest mega drogi (np. sfan)
I ,,Plastic Glue '' to klei do plastiku tak ?? (Jeden mi sie juz skończył i trza patrzec gdzie kupić najtaniej drugi )
EDIT: Teraz zauważyłem ....
W tym sklepie nie ma prawie niczego
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
tak tanio owszem ale zanim ten sklep zdobędzie moje zaufanie minie trochę czasu
żebyście się nie zdziwili kiedy sklep się zwinie z waszą forsą
3nowe sklepy
w miesiąc
ten sklep jest najbardziej podejrzany
odwiedzę go
i zweryfikuje co i jak
detektyw Marcin rozwiąże tą zagadkę
coś tu śmierdzi
żebyście się nie zdziwili kiedy sklep się zwinie z waszą forsą
3nowe sklepy
w miesiąc
ten sklep jest najbardziej podejrzany
odwiedzę go
i zweryfikuje co i jak
detektyw Marcin rozwiąże tą zagadkę
coś tu śmierdzi
Marcin jesteś z Wrocławia tak? Sklepik oferuje odbiór osobisty i dopiero podczas, odbioru płacisz za towar. Czym więc ryzykujesz?
Generalnie rozumiem Twoje obawy - w sumie i dla mnie te ceny wydały się na początku podejrzane. Ale tak się składa że też jestem z Wroca więc mogłem się przekonać osobiście czy to "wał" jak to nazywasz czy nie. W każdym bądź razie czekam na Twoją relację z zakupów.
Eltharion: To o czym piszesz jest najpoważniejszą wadą tego sklepu jak na chwilę obecną. Większość produktów (włączając w to farbki) jest ściągana od producenta także trzeba uzbroić się w cierpliwość jeśli chodzi o czas realizacji.
Generalnie rozumiem Twoje obawy - w sumie i dla mnie te ceny wydały się na początku podejrzane. Ale tak się składa że też jestem z Wroca więc mogłem się przekonać osobiście czy to "wał" jak to nazywasz czy nie. W każdym bądź razie czekam na Twoją relację z zakupów.
Eltharion: To o czym piszesz jest najpoważniejszą wadą tego sklepu jak na chwilę obecną. Większość produktów (włączając w to farbki) jest ściągana od producenta także trzeba uzbroić się w cierpliwość jeśli chodzi o czas realizacji.
przesadzaszmarcinmysz pisze:coś to za idealne jest
dzwonek za 125zł
w cytadeli dzwonek kosztuje 145zł http://cytadela.pl/cgibin/shop?info=9015&sid=08ddfb29
nie orientuje się w cenach internetowych porównywałem z ceną we wrocławskim bardzie w lokalu kosztuje 200zł
to za dużo
ale mam problem gdzie kupować na sokolniczej-miła obsługa
w enklawie-miła obsługa
czy w tym nowym sklepie-figurki za darmo
jestem w kropce
w tym tygodniu odwiedzę ten sklep i zdam relację
to za dużo
ale mam problem gdzie kupować na sokolniczej-miła obsługa
w enklawie-miła obsługa
czy w tym nowym sklepie-figurki za darmo
jestem w kropce
w tym tygodniu odwiedzę ten sklep i zdam relację
Gamers R US sprzedaja tez via Allegro, co w sumie podnosi ich wiarygodnosc. Napisalem do nich maila, odpowiedzieli. Robia wrazenie solidnych. Wiem, ze wrazenie to malo.
Na razie glownie nic nie maja, ale z drugiej strony dzialaja dopiero miesiac czy dwa.
A co do cen, to porownaj sobie ceny cytadeli z maelstromgames. Batalion Orkow, cytadela 220 pln, mg 203 (przy kursie $2,8). Plus z Anglii przesylka jest za free.
Na razie glownie nic nie maja, ale z drugiej strony dzialaja dopiero miesiac czy dwa.
A co do cen, to porownaj sobie ceny cytadeli z maelstromgames. Batalion Orkow, cytadela 220 pln, mg 203 (przy kursie $2,8). Plus z Anglii przesylka jest za free.
ja zamówiłem u nich nowy dzwonek, 125, odbiór osobisty za free (nie to co w sfanie, gdzie trzeba płacić za odbiór osobisty...). Dzwoniłem do nich, obsługa spoko. Jak dostaną dzwonek z GW to opiszę wrażenia
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Witam . Myślę że ten temat będzie odpowiedni do mojego pytania . Otóż spodobały mi się figurki firmy Mantic ( to jest nowa firma ) i chciałbym żeby ktoś z forum podesłał mi link do jakiegoś polskiego sklepu gdzie figurki tej firmy są sprzedawane ( Chodzi mi dokładnie o Undead ale jak nie ma ich jeszcze w sprzedaży to i tak prosze o link do sklepu) . Dziękuje i pozdrawiam .
Dzięki za pomoc teraz tylko pozostaje czekać na Undeadów :] .Voodoo pisze:http://www.gracz.com.pl/GRY_FIGURKOWE/Kings_of_War/
Obstawiam, że Jama sprowadzi co zechcesz musisz tylko uzbroić się w cierpliwość. Bo przesyłki od Reapera potrafią iść dwa miesiące.
Jeśli cię to nie przeraża npisz do Vazhyla (czy jak się tam jego nicka pisało )
Jeśli cię to nie przeraża npisz do Vazhyla (czy jak się tam jego nicka pisało )
Given the choice, whether to rule a corrupten, failing empire or to chalange the fate through another throw, a better throw against one's desteny, what wos a king to do?
Więc dzwonek odebrałem parę dni temu, sklep mogę polecić z całego serca. Ceny jak najbardziej przystępne (chociaż ostatnio wszystko poszło w górę o kilka procent z tego co zauważyłem), jak to mówią tam skąd pochodzę 'kupuj figurki póki sklep czynny'Afro pisze:ja zamówiłem u nich nowy dzwonek, 125, odbiór osobisty za free (nie to co w sfanie, gdzie trzeba płacić za odbiór osobisty...). Dzwoniłem do nich, obsługa spoko. Jak dostaną dzwonek z GW to opiszę wrażenia
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Ja również mogę polecic ten sklep. Ceny może troszkę podskoczyły ale i tak są o +/- 10zł mniejsze niż w innych sklepach, a cena za batalion 180zł bije na głowe inne sklepy.