"Ryk Stegadona" - Turniej w Nowym Dworze Mazowieckim 12.12
Re: "Ryk Stegadona" - Turniej w Nowym Dworze Mazowieckim 12.12
Turniej wypas! Rispect dla Angelusa bo na serio cała impreza była fest i na pewno kosztowała nie mało pracy i przygotowań. Pozdro także dla ekipy Terror Boyz, podziękowania dla przeciwników za mega bitwy i ogromna wdzięczność dla Slanesha i Paździocha jako ekipy samochodowej. Oby jeszcze nie jeden taki turniej przez Was organizowany się pojawił.
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
dajcie mi chwile ... dochodzę do siebie po tej imprezie..
zachorowałem i takie tam tematy.
zachorowałem i takie tam tematy.
Sklep w Nowym Dworze Maz
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl
gratulacje dla Angelusa i jego drugiej połowy. Można by brać przykład z Was co do organizacji.
Co do gier - miałem pecha.
1 bitwa ze slaneshem i nie powiem że scenariusz kurewsko mi nabruździł - stupid na generale i 7 LD...
poza tym żeby chociaż raz basia krzyknęła statystycznie.... :/ 13:7 w dupe
2 bitwa z kalafiorem i jego Uberpsami (jeden oddział miał +1A, także pieski z 3 atakami ) ale ostatnio mam dobrą passe przeciw demonom i udało się wygrać 18:2. Fakt że kalafior po imprezie słabo myślał
3 bitwa i Dajidem (czy jakoś tak z tą ksywa). nie powiem - pierwsza tura, pierwszy czar z BSB - miscast - rebund. Kometa na łeb. Druga tura - dokładnie ta sama sytuacja. wrajty nawet nie doszły do walki...a Dawid sam załamywał ręce nad tymi i innymi moimi rzutami. Na szczęscie coś się tam później udało i 14:6 dla mnie.
sumarycznie coś koło 5 miejsca. nie tak źle choć myślałem że trafię na słabszych przeciwników i armie bo żadna z tych nie jest dla wampierzy łatwa.
Co do gier - miałem pecha.
1 bitwa ze slaneshem i nie powiem że scenariusz kurewsko mi nabruździł - stupid na generale i 7 LD...
poza tym żeby chociaż raz basia krzyknęła statystycznie.... :/ 13:7 w dupe
2 bitwa z kalafiorem i jego Uberpsami (jeden oddział miał +1A, także pieski z 3 atakami ) ale ostatnio mam dobrą passe przeciw demonom i udało się wygrać 18:2. Fakt że kalafior po imprezie słabo myślał
3 bitwa i Dajidem (czy jakoś tak z tą ksywa). nie powiem - pierwsza tura, pierwszy czar z BSB - miscast - rebund. Kometa na łeb. Druga tura - dokładnie ta sama sytuacja. wrajty nawet nie doszły do walki...a Dawid sam załamywał ręce nad tymi i innymi moimi rzutami. Na szczęscie coś się tam później udało i 14:6 dla mnie.
sumarycznie coś koło 5 miejsca. nie tak źle choć myślałem że trafię na słabszych przeciwników i armie bo żadna z tych nie jest dla wampierzy łatwa.
always Vampire
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
oj Gąsior meeeega słabo...
ale cóż, są gorsze i lepsze dni, a Tobie się należał wreszcie rewanż
oprócz tej felernej bitwy spotkałem jeszcze Mobiego, który nie miał żadnego misfire (nawet na toczenie) na 3 armatach i w pierwszej turze pierwszym strzałem zabił juggera w oddziale... 10:10
i kolega z orkami 20:0
łącznie mega słabo bo jakieś 30kilka
za tydzień muszę sobie odbić, no i może tym razem wstrzymam się z imprezą w piatek
organizacyjnie super turniej, i hala i żołnierze do sprzątania i obiadek i kto nie był ten trąba!
tak manfred, Ty najwieksza!
ale cóż, są gorsze i lepsze dni, a Tobie się należał wreszcie rewanż
oprócz tej felernej bitwy spotkałem jeszcze Mobiego, który nie miał żadnego misfire (nawet na toczenie) na 3 armatach i w pierwszej turze pierwszym strzałem zabił juggera w oddziale... 10:10
i kolega z orkami 20:0
łącznie mega słabo bo jakieś 30kilka
za tydzień muszę sobie odbić, no i może tym razem wstrzymam się z imprezą w piatek
organizacyjnie super turniej, i hala i żołnierze do sprzątania i obiadek i kto nie był ten trąba!
tak manfred, Ty najwieksza!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Co ze zdjęciami i wynikami?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Dobrze bo zuzyl cala swoja moc na Ciebie i w bitwie ze mna byl bezbronny Chyba nie bylo rzutu ktory by mu sie udalCauliflower pisze: oprócz tej felernej bitwy spotkałem jeszcze Mobiego, który nie miał żadnego misfire (nawet na toczenie) na 3 armatach i w pierwszej turze pierwszym strzałem zabił juggera w oddziale... 10:10
http://www.sendspace.pl/file/f6e8e372c1e4fdd86634a5e
fotki do sciagniecia:)
fotki do sciagniecia:)
Sklep w Nowym Dworze Maz
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl
1 Slanesh
2 Michał Matejuk
3 Żyraf
4 Fish
5 Smiechu
6 Gąsior
7 Celedor
8 Szwentas
9 Kalafior
10 Arbiter Elegancji
11 Dajed
12 Michał Miszczak
13 Mobi
14 Paździoch
15 Rince
16 Karol
17 Mariusz Kozieł
18 Admiz
19 Misiek
20 Kondzio Elo kolo
21 Patryk To Pała
22 Milo
2 Michał Matejuk
3 Żyraf
4 Fish
5 Smiechu
6 Gąsior
7 Celedor
8 Szwentas
9 Kalafior
10 Arbiter Elegancji
11 Dajed
12 Michał Miszczak
13 Mobi
14 Paździoch
15 Rince
16 Karol
17 Mariusz Kozieł
18 Admiz
19 Misiek
20 Kondzio Elo kolo
21 Patryk To Pała
22 Milo
Witam,
Najpierw podziekuje za turniej. Bylo naprawde fajnie. Gratuluje swietnej organizacji. Czekamy na wiecej.
A Nastepnie prosze o poprawienie wynikow:] za 37pkt z bitew i 3 pkt z malowania nie moge byc siedemnasty a juz napewno bylem lepszy od tego leszcza Miszczaka;)
Pozdrawiam
Najpierw podziekuje za turniej. Bylo naprawde fajnie. Gratuluje swietnej organizacji. Czekamy na wiecej.
A Nastepnie prosze o poprawienie wynikow:] za 37pkt z bitew i 3 pkt z malowania nie moge byc siedemnasty a juz napewno bylem lepszy od tego leszcza Miszczaka;)
Pozdrawiam
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
pomylili paździocha ze szwentim
9...
hmm taki numer napastnika, jokera, nie? :D
9...
hmm taki numer napastnika, jokera, nie? :D
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole