![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
A skąd wziąć taki ładny modeeeel?
Moderator: Yudokuno
Re: A skąd wziąć taki ładny modeeeel?
ja zamierzam im poucinać te spluwy i użyć jako furii do demonów khorna, ale gdyby nie to, że harpie już mam na 100% bym ich uzył ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Cok pasuje na smoka HE ?? bo mam zamiar sobie takowego kupić i nie wiem czy taki zwykły Cok bedzie pasował(czy będzie go można usadowić)
Co jeszcze mozna zrobic zeby ten smok stał sie bardziej w stylu DE???
Co jeszcze mozna zrobic zeby ten smok stał sie bardziej w stylu DE???
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
- krzychuŻul
- "Nie jestem powergamerem"
i zeby trzymal w lapce glowe HE jak malus ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Obrazek](http://img61.imageshack.us/img61/1646/drunkenmasterph3km5.gif)
- Andronicus
- Chuck Norris
Usadowić się da, tyle że trzeba mu trochę z nogami pokombinować bo mają za mały rozstaw. Sam mam takiego smoczka i powiem że przy samej bestii naprawdę nie potrzeba wiele kombinować, od spiłować parę HElfowych znaczków, dorobić kilka mhrocznych akcentów i oczywiście odpowiednio pomalować
Druga sprawa że jest tam sporo ciekawych bitsów do HE, więc będziesz mógł sobie porobić fajnych herosów do swojej drugiej armii![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Druga sprawa że jest tam sporo ciekawych bitsów do HE, więc będziesz mógł sobie porobić fajnych herosów do swojej drugiej armii
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
http://www.rpgshop.com/miniatures/reape ... hydra.html
Ma ktoś pomysł gdzie w Polsce taki model kupić? Na Jamie jak ostatnio patrzałem nie było.
Ma ktoś pomysł gdzie w Polsce taki model kupić? Na Jamie jak ostatnio patrzałem nie było.
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
"Troszkę dłużej" to w tym przypadku niezły eufemizm- ja na ostatnie uzupełnienie zapasów figurek Reapera w Jamie(a to właśnie przy ich okazji załatwianie są zamówienia indywidualne) czekałem prawie rok...