A skąd wziąć taki ładny modeeeel?
Moderator: Yudokuno
Re: A skąd wziąć taki ładny modeeeel?
ja zamierzam im poucinać te spluwy i użyć jako furii do demonów khorna, ale gdyby nie to, że harpie już mam na 100% bym ich uzył
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Cok pasuje na smoka HE ?? bo mam zamiar sobie takowego kupić i nie wiem czy taki zwykły Cok bedzie pasował(czy będzie go można usadowić)
Co jeszcze mozna zrobic zeby ten smok stał sie bardziej w stylu DE???
Co jeszcze mozna zrobic zeby ten smok stał sie bardziej w stylu DE???
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
- krzychuŻul
- "Nie jestem powergamerem"
i zeby trzymal w lapce glowe HE jak malus
- Andronicus
- Chuck Norris
Usadowić się da, tyle że trzeba mu trochę z nogami pokombinować bo mają za mały rozstaw. Sam mam takiego smoczka i powiem że przy samej bestii naprawdę nie potrzeba wiele kombinować, od spiłować parę HElfowych znaczków, dorobić kilka mhrocznych akcentów i oczywiście odpowiednio pomalować
Druga sprawa że jest tam sporo ciekawych bitsów do HE, więc będziesz mógł sobie porobić fajnych herosów do swojej drugiej armii
Druga sprawa że jest tam sporo ciekawych bitsów do HE, więc będziesz mógł sobie porobić fajnych herosów do swojej drugiej armii
http://www.rpgshop.com/miniatures/reape ... hydra.html
Ma ktoś pomysł gdzie w Polsce taki model kupić? Na Jamie jak ostatnio patrzałem nie było.
Ma ktoś pomysł gdzie w Polsce taki model kupić? Na Jamie jak ostatnio patrzałem nie było.
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
"Troszkę dłużej" to w tym przypadku niezły eufemizm- ja na ostatnie uzupełnienie zapasów figurek Reapera w Jamie(a to właśnie przy ich okazji załatwianie są zamówienia indywidualne) czekałem prawie rok...