25 spearmenów i 10 łuczników - ktoś da więcej?!?Jankiel pisze: A ja zawsze wystawiałem 20 spearów i 10 łuczników, zamiast 2x10 łuczników
włocznicy
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re:
- Master of reality
- Oszukista
Ja wczoraj grałem na 26 spearach i 20 lukach.Furion pisze:25 spearmenów i 10 łuczników - ktoś da więcej?!?Jankiel pisze: A ja zawsze wystawiałem 20 spearów i 10 łuczników, zamiast 2x10 łuczników
Kloc templi ze slannem nie mógł się przebić przez włócznie z pieszym BSB Ogólnie to ustali calą bitwę i nawet polowa nie zginęła
This is SPARTA!!!!! .... aż sie ciśnie na ustaMaster of reality pisze: Kloc templi ze slannem nie mógł się przebić przez włócznie z pieszym BSB Ogólnie to ustali calą bitwę i nawet polowa nie zginęła
A co do core'ów ... ja wystawiam aż 3 jednostki (włucznie , łuki i LSG - pilnują balisty na wzgórzu) na 2k
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
Gratuluje miałeś szczęscie. W czasach VI edycji to eksperymentowałem z kombem 2x24 Włoczników, 3x10 łuczników i 15 LG i ciekawie to wygladało w akcji.Master of reality pisze:a wczoraj grałem na 26 spearach i 20 lukach.
Kloc templi ze slannem nie mógł się przebić przez włócznie z pieszym BSB Ogólnie to ustali calą bitwę i nawet polowa nie zginęła
- Master of reality
- Oszukista
wole żeby cisnęli po spearach niż Lewkach na przykład
- Master of reality
- Oszukista
I to zdziwienie przeciwnika po szarży fastem: TO TE ŁUKI MAJĄ WŁÓCZNIE?Piękny pisze:Ja tam na lokalach często wystawiam LSG - niby drożej, ale klimat mi pasuje, mam czym ,,chronić" bełtnik a i fasty już nie są takie cwane .
P.
I sold my soul for rock'n roll
ale LSG mają normalne bowy, a fasty i tak się odbijają od zwykłych łuczników
w piątkę fasta mamy S&S +8 ataków WS4 S3
w piątkę fasta mamy S&S +8 ataków WS4 S3
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Nie zmienia to faktu, że LSG lepiej bronią bolcy niż łucznicy. Może to niedoceniana jednostka. Pamiętam że jeden koleś chyba jaki spory tur w USA wygrał grając właśnie na tej jednostce. Wiem, że przeważnie wystawiamy łuki bo chodzi o zasięg, choć ten sprawdza się przeciwko armiom defensywnym.Wojciech pisze:ale LSG mają normalne bowy, a fasty i tak się odbijają od zwykłych łuczników
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...