Orki 2333

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

zamienil bym jednego fastas wlasnie na pajaki... czemu ich nie wezmiesz? przeciez sa swietnym bonusem na magow w lasach (co w polaczeniu z hopkami jest spoko opcja :) )

fasty byly podstawa jak gralem na gobasach (6 edycyjnych co prawda) i 4 jak dla mnie sa musem :)

i nie dalo by rady savage'om wlepic butchery? z nim po prostu powinni miazdzyc :D

Awatar użytkownika
Charki
Falubaz

Post autor: Charki »

piechota savage nie moze miec magicznego sztandaru, a kawalerii butcherego nie ma sensu IMO juz lepiej jak cos dać gork's waagh banner albo warbanner.

I jedne wilczki na pająki zmień :)

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Nie mam pajakow.

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Ja niedługo będę miał ;) Ale chyba się niestety nie wyrobię z malowaniem do MB, bo pewnie mail order będzie długo szedł :/ Zobaczymy.

Dziś grałem i muszę przyznać, że jedne pajączki to naprawdę dobry wybór. Tak wogóle to snotlingi też się okazały się skuteczne. Naprawdę fajna przeszkadzajka, a najlepsze było to że 2 bazami na stubbornie ustałem kloc grave guardu z war bannerem i wampirem countem blood dragonem w środku :shock: :D

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

swieta_barbara pisze:Nie mam pajakow.
a bardziej zalezy ci na tym, zeby je miec czy na malowaniu ? ;)

@ kolata - to o snotlingach trabilem od razu jak tylko kodeks wyszedl (tylko orkami nie gram bo taka malo masowa piechota mi nie lezy tkatycznie ... wolalbym szybka armie jak to wczesniej mialem) ;) przeciez swietnie odginaja szarze, maja stubborn no i nie wywoluja paniki (z watpliwym ale zawsze plusem, ze kasja czasami szeregi ;) )

Awatar użytkownika
Charki
Falubaz

Ach ten stubborn na 4ce - bezcenne :wink:

quas
Niszczyciel Światów

Post autor: quas »

na ten stubborn bym nie liczyl
gorzej jakby wyszedl :roll:

za to ostatnio coraz czesciej wykrawam miejsce na 2 bazy-narazie testowo;

Awatar użytkownika
Charki
Falubaz

@quas to było stwierdzenie ironiczno-szydercze (ze snotlingów oczywiscie, ie z shino) :)

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Podbije, bo chce wiecej komentow.

ODPOWIEDZ