zamienil bym jednego fastas wlasnie na pajaki... czemu ich nie wezmiesz? przeciez sa swietnym bonusem na magow w lasach (co w polaczeniu z hopkami jest spoko opcja )
fasty byly podstawa jak gralem na gobasach (6 edycyjnych co prawda) i 4 jak dla mnie sa musem
i nie dalo by rady savage'om wlepic butchery? z nim po prostu powinni miazdzyc
Orki 2333
Ja niedługo będę miał Ale chyba się niestety nie wyrobię z malowaniem do MB, bo pewnie mail order będzie długo szedł :/ Zobaczymy.
Dziś grałem i muszę przyznać, że jedne pajączki to naprawdę dobry wybór. Tak wogóle to snotlingi też się okazały się skuteczne. Naprawdę fajna przeszkadzajka, a najlepsze było to że 2 bazami na stubbornie ustałem kloc grave guardu z war bannerem i wampirem countem blood dragonem w środku
Dziś grałem i muszę przyznać, że jedne pajączki to naprawdę dobry wybór. Tak wogóle to snotlingi też się okazały się skuteczne. Naprawdę fajna przeszkadzajka, a najlepsze było to że 2 bazami na stubbornie ustałem kloc grave guardu z war bannerem i wampirem countem blood dragonem w środku
a bardziej zalezy ci na tym, zeby je miec czy na malowaniu ?swieta_barbara pisze:Nie mam pajakow.
@ kolata - to o snotlingach trabilem od razu jak tylko kodeks wyszedl (tylko orkami nie gram bo taka malo masowa piechota mi nie lezy tkatycznie ... wolalbym szybka armie jak to wczesniej mialem) przeciez swietnie odginaja szarze, maja stubborn no i nie wywoluja paniki (z watpliwym ale zawsze plusem, ze kasja czasami szeregi )
- swieta_barbara
- habydysz
Podbije, bo chce wiecej komentow.