Rattusy Kefasa[21.3.11 pwm]

Skaven

Moderator: Hoax

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Re: Rattusy Kefasa

Post autor: Kefas »

no Cosmo całkiem konstruktywna teoria! kosa jako element plagowy jak najbardziej! więc postaram się zrobić jakąś warp kosę ;) co do modelu Be'Lakora to będzie problem z ogonem... chyba będę musiał go całkowicie usunąć i zrobić z gs...

jakie jeszcze gadżety proponujecie dla verminka?

Hobbit pisze:Kefas a co to za figs krasnala na kosiarce? Bo nie poznaję.

bloodbowl dwarf deathroller
Ostatnio zmieniony 24 gru 2009, o 16:23 przez Kefas, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Hobbit
Falubaz

Post autor: Hobbit »

Kurde, idealny na konwersję Doomflayera, ale... ta cena.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

kupiłem na ebaju za 9 funtów :] oprócz tego będę robił jeszcze 2 DF jeden chce zrobić coś na wzór tego z booka tylko nie wiem jak na podstawkę wejdzie a drugi to jeszcze nie wiem...

takiego kosiarza znalazłem

Obrazek

Awatar użytkownika
Stefczyk
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Stefczyk »

Ten krasnal to figurka z BB co nie? Ciekawa kosa tylko jak chcesz ja wepchnąć w łapki Belakorka? Ja przeglądałem arty w Ab i dochodzę do wniosku ze najlepsze to było by coś takiego jak trzyma ten VL w booku.
- Hej móżdżku, co będziemy robić dziś wieczorem?
-To co zwykle Pinky, to co zwykle. Spróbujemy opanować świat.
Z cyklu na turnieju:
Master Assassin z Fellbladem wpada w 1 turze w Maga Chaosowego na smoku, wypłaca ataki i wypada: 4x1 pada głośnie K*** i cała sala zaczyna klaskać...
A mój Bóg w dłoniach ma błyskawice,
miotając gromy, odbiera życie...

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Stefczyk pisze:Ten krasnal to figurka z BB co nie? Ciekawa kosa tylko jak chcesz ja wepchnąć w łapki Belakorka? Ja przeglądałem arty w Ab i dochodzę do wniosku ze najlepsze to było by coś takiego jak trzyma ten VL w booku.
krasnal z BB zgadza się... deathroller kosa w ręce belakorka to żaden problem, cięcie piłowanie gsowanie i gotowe, ja się zastanawiam nad głową... nie wiem czy ta z verminlorda będzie kompatybilna z cielskiem belakora... leży w pudle i nawet mi się nei chce porównać ;)
co do tego co trzyma vermiś z booka też daje radę i jeśli nie wymyślę jakiejś fajnej kosy to pewnie zrobie z gs takie coś albo zarąbie z vermina.

Awatar użytkownika
Cosmo
Oszukista

Post autor: Cosmo »

Zajebisty ten Koziolek Matolek :) Co to za figsa?

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

firma rackham, system confrontation, model belial, cena 60 jewro i chuj :>

Awatar użytkownika
Stefczyk

Kefas pisze:firma rackham, system confrontation, model belial, cena 60 jewro i chuj :>
O lol trochę drogo jak za kose :P
Z cyklu na turnieju:
Master Assassin z Fellbladem wpada w 1 turze w Maga Chaosowego na smoku, wypłaca ataki i wypada: 4x1 pada głośnie K*** i cała sala zaczyna klaskać...

Varinastari
Masakrator

Post autor: Varinastari »

Verminlord zaje*isty, kurde aż się chce wystawiać i zdawać te Wardy na 5+.

Awatar użytkownika
Stefczyk

Ale to koza....
Z cyklu na turnieju:

Varinastari
Masakrator

Post autor: Varinastari »

E tam, a jak wygląda nowy Grey Seer na dzwonku z kozimi rogami?

Coś nasze szczurki Beastmenów przypominać zaczynają :roll:

Awatar użytkownika
Stefczyk

Occ pisze:E tam, a jak wygląda nowy Grey Seer na dzwonku z kozimi rogami?

Jak szczur kwestia pyska ;) A widział ty kiedy szczura? 8)
Z cyklu na turnieju:

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

Occ pisze:E tam, a jak wygląda nowy Grey Seer na dzwonku z kozimi rogami?

Verminlord i Grey Seer mieli rogi zanim wyszedł pierwszy book do beastmenow ;)

Awatar użytkownika
Szemkel
Chuck Norris

Post autor: Szemkel »

Co do abominacji. Co do tego jak zmieścić go na podstawce przyszło mi do głowy żeby owinąc go dookoła tej kolumny. Tylko roboty budziet więcej.
Naród polski jest wspaniały! Tylko ludzie kur...

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

o kur... ile spamu! :>
ale do rzeczy... nowy projekt, na razie wip i tylko jedno ujęcie (w dodatku kiepskie) ale w tym tygodniu skończę robotę z gsem...(zalepianie dziur, ratogrze jedynki ;) ogon ,siodło, tylne łapy i przednie też dokończę itd) wrzucę coś jeszcze na postawkę, hipek dostanie chyba mieczyk zamiast halabardy jakieś flaki mu porobie i inne przyjemności, siodełko, łańcuszki i zobaczymy co z tego finalnie wyjdzie... a na razie wygląda to tak: aha i żeby nie było... warlord szykuje się do skoku z grzbietu bonebreakera w zgiełk walki ;)

Obrazek

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Oj nie. [-X
pomysł ze skokiem super, lubię dynamiczne pozy w modelach, pomysł z wykorzystaniem juggera też, ale głowa IMO koniecznie do wymiany. Za bardzo "juggerowa" jednak, i obawiam się że szczurze jedynki jej dużo nie pomogą. (choć może się mylę, mam nadzieję. MOże jak dorobisz, to zmienię zdanie). :)

P.S. Kefas, jest jakiś problem z Twoim podpisem - przy wejściu na jakąkolwiek stronę forum, gdzie coś napisałeś, coś o nazwie "photolava" żąda loginu i hasła. ;)

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

też jestem za wymianą głowy na jakąś bardziej szczurzą. Albo mocne skonwertowanie tej.
Obrazek

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

KrzysiekW pisze:Oj nie. [-X
pomysł ze skokiem super, lubię dynamiczne pozy w modelach, pomysł z wykorzystaniem juggera też, ale głowa IMO koniecznie do wymiany. Za bardzo "juggerowa" jednak, i obawiam się że szczurze jedynki jej dużo nie pomogą. (choć może się mylę, mam nadzieję. MOże jak dorobisz, to zmienię zdanie). :)
Rakso_The_Slayer pisze:też jestem za wymianą głowy na jakąś bardziej szczurzą. Albo mocne skonwertowanie tej.
:? :-k no i masz babo placek? niestety w grę wchodzi jedynie modyfikacja green stuffem ponieważ żadna z gówek czy to plastikowych czy metalowych nie pasuje gabarytami... a lepić mi się nie chce... przynajmniej na razie... (chociaż możliwe że obecną główkę troszeczkę zmodyfikuję żeby wygadała bardziej ratogrzo i wsadzę ją na pina żeby w przyszłości (ewentualnie) zamienić ją na ulepioną... ) co do reszty to postaram się też ukryć juggernaucie kształty greenstuffem zobaczymy co z tego wyjdzie. Zainspirowałem się tą figurką bo uważałem że głowa właśnie wygląda bardzo ratogrzo pomimo sporego opancerzenia a "grzebień" świetnie współgra z grzebieniem wrlorda... mouncia poza też mi się podoba ale niestety skojarzeń nie da się tak łatwo wyzbyć dlageo dla niektórych dżagerr zawsze pozostanie dżagerem nawet po bardzo drastycznych zabiegach kosmetycznych :D no nic czas pokaże co mi z tego wyjdzie... jutro powinienem zapodać więcej zdjęć...
KW pisze:P.S. Kefas, jest jakiś problem z Twoim podpisem - przy wejściu na jakąkolwiek stronę forum, gdzie coś napisałeś, coś o nazwie "photolava" żąda loginu i hasła. ;)
pracuję nad tym ale problem jest złożony... i nie chodzi o podpis ani o avatar problem tkwi w zdjęciach które hostoweałęm za pomocą qitryny photolava a która to już nie istnieje i trzeba czekać na pomoc admina który ma coś poradzić ;) chce to szybo wywalić bo jest bardzo wkurwiające...

update

ok marudy zacząłem poprawiać głowę żeby wyglądała bardziej ratogrzo mam nadzieję, że teraz jest lepiej...
Na razie to ciągle wip bo muszę wrzucić jeszcze jakieś futerko i kilka ząbków, no ale wstępnie to wygląda tak:

Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Główka super =D> Jak dla mnie wystarczająco Szczurza by przestala już przypominać juggera a zaczela bonebreakera :wink:
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

No dobra, nie doceniłem Cię. :)
=D>
Teraz mi się podoba. Pokaż jeszcze jak z całością gra, ale wygląda że pomysł z podobieństwem grzebieni jest bardzo dobry.

P.S. A ja dostałem nowego Head Takera od zony i ma dwie lewe ręce... To by tłumaczyło, dlaczego jeszcze tych gobbosów nie wygryzł. ;)

ODPOWIEDZ