jakie jeszcze gadżety proponujecie dla verminka?
Hobbit pisze:Kefas a co to za figs krasnala na kosiarce? Bo nie poznaję.
bloodbowl dwarf deathroller
Moderator: Hoax
Hobbit pisze:Kefas a co to za figs krasnala na kosiarce? Bo nie poznaję.
krasnal z BB zgadza się... deathroller kosa w ręce belakorka to żaden problem, cięcie piłowanie gsowanie i gotowe, ja się zastanawiam nad głową... nie wiem czy ta z verminlorda będzie kompatybilna z cielskiem belakora... leży w pudle i nawet mi się nei chce porównaćStefczyk pisze:Ten krasnal to figurka z BB co nie? Ciekawa kosa tylko jak chcesz ja wepchnąć w łapki Belakorka? Ja przeglądałem arty w Ab i dochodzę do wniosku ze najlepsze to było by coś takiego jak trzyma ten VL w booku.
O lol trochę drogo jak za koseKefas pisze:firma rackham, system confrontation, model belial, cena 60 jewro i chuj :>
Jak szczur kwestia pyskaOcc pisze:E tam, a jak wygląda nowy Grey Seer na dzwonku z kozimi rogami?
Coś nasze szczurki Beastmenów przypominać zaczynają
KrzysiekW pisze:Oj nie.![]()
pomysł ze skokiem super, lubię dynamiczne pozy w modelach, pomysł z wykorzystaniem juggera też, ale głowa IMO koniecznie do wymiany. Za bardzo "juggerowa" jednak, i obawiam się że szczurze jedynki jej dużo nie pomogą. (choć może się mylę, mam nadzieję. MOże jak dorobisz, to zmienię zdanie).
Rakso_The_Slayer pisze:też jestem za wymianą głowy na jakąś bardziej szczurzą. Albo mocne skonwertowanie tej.
pracuję nad tym ale problem jest złożony... i nie chodzi o podpis ani o avatar problem tkwi w zdjęciach które hostoweałęm za pomocą qitryny photolava a która to już nie istnieje i trzeba czekać na pomoc admina który ma coś poradzićKW pisze:P.S. Kefas, jest jakiś problem z Twoim podpisem - przy wejściu na jakąkolwiek stronę forum, gdzie coś napisałeś, coś o nazwie "photolava" żąda loginu i hasła.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..