Dobrze...
Innymi słowy - zestaw kolorów jest słaby. Różowa główka, fioletowo-pomarańczowe, jaskrawe kable i srebrno-zielony pancerz w ogóle do siebie nie pasują. Gryzą się i wyglądają jak z wizji naćpanego hipisa ;)
Kształt pancerza i fakt, że nie nosi on żadnych śladów zużycia, trochę nie współgra z taką ilością rdzy.
Technicznie jest świetny, ale to przecież sam wiesz. Tylko że z 1-1,5 metra delikatnych przejść nie będzie widać, a neonowe kolorki owszem.
Nurglowe WiPy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
No Offens.Jankiel pisze: ... wyglądają jak z wizji naćpanego hipisa ...
.
Gdybyś codziennie rano wyglądając przez okno widział latające płaszczki i mrówkojady na dwóch łapach z nagimi laskami na grzbiecie też miałbyś takie wizje.
Jest to fajna praca.Bardzo "czysta".Odbiegająca od oklepanego schematu zgniłych, starych i śmierdzących nurgląt.
Może koleś niedawno przystał do dzieci Wielkiego Nieczystego?
Super.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
A dla mnie cały czas jest to swietne wykonanie średniego pomysłu.Jest to fajna praca.Bardzo "czysta".Odbiegająca od oklepanego schematu zgniłych, starych i śmierdzących nurgląt.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Za mało nurglowy
haha ale ze mnie łobuz
Mi by się bardziej podobał, gdyby miał mocniej pancerz rozjaśniony. Ale to mój gust . Chociaż w sumie jest i tak fajny. Tylko nadal mi ta glaca coś nie pasuje, no nie moge się do tego koloru przekonać (choć technicznie jest w porządku).
haha ale ze mnie łobuz
Mi by się bardziej podobał, gdyby miał mocniej pancerz rozjaśniony. Ale to mój gust . Chociaż w sumie jest i tak fajny. Tylko nadal mi ta glaca coś nie pasuje, no nie moge się do tego koloru przekonać (choć technicznie jest w porządku).