Nurglowe WiPy

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Dobrze...
Innymi słowy - zestaw kolorów jest słaby. Różowa główka, fioletowo-pomarańczowe, jaskrawe kable i srebrno-zielony pancerz w ogóle do siebie nie pasują. Gryzą się i wyglądają jak z wizji naćpanego hipisa ;)
Kształt pancerza i fakt, że nie nosi on żadnych śladów zużycia, trochę nie współgra z taką ilością rdzy.

Technicznie jest świetny, ale to przecież sam wiesz. Tylko że z 1-1,5 metra delikatnych przejść nie będzie widać, a neonowe kolorki owszem.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

Post autor: MuK »

Done. Tylko nie mówcie ze mało Nurglowy :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

Jankiel pisze: ... wyglądają jak z wizji naćpanego hipisa ;)...
.
No Offens.
Gdybyś codziennie rano wyglądając przez okno widział latające płaszczki i mrówkojady na dwóch łapach z nagimi laskami na grzbiecie też miałbyś takie wizje.

Jest to fajna praca.Bardzo "czysta".Odbiegająca od oklepanego schematu zgniłych, starych i śmierdzących nurgląt.

Może koleś niedawno przystał do dzieci Wielkiego Nieczystego?

Super.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Jest to fajna praca.Bardzo "czysta".Odbiegająca od oklepanego schematu zgniłych, starych i śmierdzących nurgląt.
A dla mnie cały czas jest to swietne wykonanie średniego pomysłu.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Za mało nurglowy

haha ale ze mnie łobuz

Mi by się bardziej podobał, gdyby miał mocniej pancerz rozjaśniony. Ale to mój gust ;). Chociaż w sumie jest i tak fajny. Tylko nadal mi ta glaca coś nie pasuje, no nie moge się do tego koloru przekonać (choć technicznie jest w porządku).

ODPOWIEDZ