jutro albo pojutrze gram z kolegą 1500 pkt, to będzie jego pierwsza gra, dla mnie pierwsza od dluższego czasu, jemu zmontowalismy coś takiego
Priest
Mag z 2 scrollami
10 Handgunners
10 Handgunners
10 Handgunners
10 Handgunners
25 Swordsman
25 Swordsman
25 Halabardiers
Cannon
Cannon
5 Pistoliers
Volley Gun
nie za bardzo wiem co moge zrobić moimi delikatnymi elfami, zeby to ugryźć ale wersja pierwsza wygląda tak
Magiczka 2 lvl z Darkstar cloakiem i Dispell Scrollem na koniu
Magiczka 2 lvl z Power Stonem na koniu
14 Warriorów z FCG
5 Dark Riderów z Muzykiem
5 Dark Riderów z Muzykiem
5 Harpii
5 Harpii
Chariot
6 COKów z FCG
14 Black Guardów z FCG i ASF bannerem
Hydra
bede grał czyms takim po raz pierwszy (zawsze full kuszników i bolców z małą kontrą) więc proszę o porady ;]
pozdrawiam
[DE] 1500 na Imperium
jeśli to jego pierwsza gra to bym składał rozpiskę tak aby się nam fajnie grało bez względu wynik
a co do rozpy to chariot mi w niej nie pasuje i może wciśnij trzecią magiczkę bo co 3 chillwindy to nie 2 chyba że byś chciał pójść totalnie w Hth to polecam kociołek do tego ci warriorsi ni to do walki oddział ni do ich schowania czarodziejek (skoro są na koniach) więc jak dla mnie albo zrób z nich 20 z warbannerem albo ich wywal, muzycy na CoKach i gwardii są według mnie zbędni na tych pierwszych champion z resztą, do tego twój przeciwnik ma oddziały piechoty czyli dużo statica a mało As więc można dać assassinów z dużą ilością Ataków
tyle odemnie
Pozdrawiam
Rafał
a co do rozpy to chariot mi w niej nie pasuje i może wciśnij trzecią magiczkę bo co 3 chillwindy to nie 2 chyba że byś chciał pójść totalnie w Hth to polecam kociołek do tego ci warriorsi ni to do walki oddział ni do ich schowania czarodziejek (skoro są na koniach) więc jak dla mnie albo zrób z nich 20 z warbannerem albo ich wywal, muzycy na CoKach i gwardii są według mnie zbędni na tych pierwszych champion z resztą, do tego twój przeciwnik ma oddziały piechoty czyli dużo statica a mało As więc można dać assassinów z dużą ilością Ataków
tyle odemnie
Pozdrawiam
Rafał
Imho jak warriorzy, to sztylet dla czarki. Zdejmij im fcg, to samo z cokami i muzykami na dr. Wyrzuc chariot i wsadz jeden duzy oddzial shadow. A w ogole jak masz gwardie, hydre i coki, to super pasowalby kociolek. Pozdrun!
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Taaaa, ja rozumiem, ze jak przegra te bitwe, to jego swiat legnie w gruzach, ale zeby od razu brac mengili...? Juz im nie psuj funu... Poza tym, przeciez wyraznie napisal, ze chce zargac czyms innym, bo zawsze grac na strzelaniu.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".