[DE] 1500 na Imperium

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
nemezis123
Plewa

[DE] 1500 na Imperium

Post autor: nemezis123 »

jutro albo pojutrze gram z kolegą 1500 pkt, to będzie jego pierwsza gra, dla mnie pierwsza od dluższego czasu, jemu zmontowalismy coś takiego
Priest
Mag z 2 scrollami
10 Handgunners
10 Handgunners
10 Handgunners
10 Handgunners
25 Swordsman
25 Swordsman
25 Halabardiers
Cannon
Cannon
5 Pistoliers
Volley Gun

nie za bardzo wiem co moge zrobić moimi delikatnymi elfami, zeby to ugryźć ale wersja pierwsza wygląda tak

Magiczka 2 lvl z Darkstar cloakiem i Dispell Scrollem na koniu

Magiczka 2 lvl z Power Stonem na koniu

14 Warriorów z FCG

5 Dark Riderów z Muzykiem

5 Dark Riderów z Muzykiem

5 Harpii

5 Harpii

Chariot

6 COKów z FCG

14 Black Guardów z FCG i ASF bannerem

Hydra

bede grał czyms takim po raz pierwszy (zawsze full kuszników i bolców z małą kontrą) więc proszę o porady ;]

pozdrawiam

Raphael

Post autor: Raphael »

jeśli to jego pierwsza gra to bym składał rozpiskę tak aby się nam fajnie grało bez względu wynik
a co do rozpy to chariot mi w niej nie pasuje i może wciśnij trzecią magiczkę bo co 3 chillwindy to nie 2 ;) chyba że byś chciał pójść totalnie w Hth to polecam kociołek do tego ci warriorsi ni to do walki oddział ni do ich schowania czarodziejek (skoro są na koniach) więc jak dla mnie albo zrób z nich 20 z warbannerem albo ich wywal, muzycy na CoKach i gwardii są według mnie zbędni na tych pierwszych champion z resztą, do tego twój przeciwnik ma oddziały piechoty czyli dużo statica a mało As więc można dać assassinów z dużą ilością Ataków
tyle odemnie

Pozdrawiam
Rafał

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Imho jak warriorzy, to sztylet dla czarki. Zdejmij im fcg, to samo z cokami i muzykami na dr. Wyrzuc chariot i wsadz jeden duzy oddzial shadow. A w ogole jak masz gwardie, hydre i coki, to super pasowalby kociolek. Pozdrun!
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Relosu
Kretozord

Post autor: Relosu »

zdejmij scrolla, jak on ma caddiego to po co ci skroll, jak on ma taki gunline to pokarz mu ze masz lepszy, bo tym co masz mzoesz nie dojechac do niego, dajesz kusze i RBT + magie, a shadami lecisz po tylach, moze mengilli?

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Taaaa, ja rozumiem, ze jak przegra te bitwe, to jego swiat legnie w gruzach, ale zeby od razu brac mengili...? Juz im nie psuj funu... Poza tym, przeciez wyraznie napisal, ze chce zargac czyms innym, bo zawsze grac na strzelaniu.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

ODPOWIEDZ