Moderator: Yudokuno
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Remx pisze:Kawaleria - 1szt. 10x3x2 to pewne.
Figurka plastik podstawka 20x20 - 1sz. 3x2 lub może 5x2 ?
Figurka metal pod.20x20 - 2sz. 3x2 lub ..... obojetnie
Figurka Smok, Hydra, Manticora, W tym przypadku nie wiem ale chyba bez magnesów i tylko w gąbce przenosić. brak
Balisty na podstawkach 40x40 - 2szt. 10x2 po przekątnych lub 1szt. na srodeczku no chyba że wytrzymają 2sz. 5x2 po przekątnych. po co Ci na RBT magnesy?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Tych z batalionu to chyba nie. Ale jak dasz czarce sztilecik to co będziesz wycinał? Black Guardów?Eltharion pisze:Eeeeeee ......![]()
![]()
Warriorsów mozna skleić na kuszników????![]()
Oczywiście, że się daDark Knight pisze:Tych z batalionu to chyba nie. Ale jak dasz czarce sztilecik to co będziesz wycinał? Black Guardów?Eltharion pisze:Eeeeeee ......![]()
![]()
Warriorsów mozna skleić na kuszników????![]()
Arathorn pisze:Łącznie z tym postem jestem od ciebie "skuteczniejszy" o 1353,714286%
Wiem, że zaraz rozpętam burzę, ale którą z tych jednostek polecacie? Ostatnio często staję przed tym wyborem?Eltharion pisze:Alternatywnie można pokombinowac żeby przerobic korsarzy na włócznikow![]()
Arathorn pisze:Łącznie z tym postem jestem od ciebie "skuteczniejszy" o 1353,714286%