Pre-kohortex w Sopocie 03.01.2010
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Re: Pre-kohortex w Sopocie 03.01.2010
Ja też się pojawię
dopiszcie i mnie, ID 1551
- Młody Pajak
- Kradziej
mnie proszę wypisać, niestety się nie pojawię...
Jesli chcecie grac na zasady prekohortexu to bez nowego BP , ale z nowymi uscisleniami zasad do skavow.
jednak to ON wesół z resztą Kohorty organizuje KOHORTEX czyli turniej przed którym ten ma być sprawdzianem więc zastanów się najpierw co piszesz a potem pisz.DaBoss pisze:Ciebie się nie pytam bo nie grasz orkamiZiemko pisze:Jesli chcecie grac na zasady prekohortexu to bez nowego BP , ale z nowymi uscisleniami zasad do skavow.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
smutna wiadomosc dla kazdego kto mogl mnie wylosowac w 1 bitwie, niestety z powodow osobistych nie moge pojawic sie na turnieju. chyba ze miejscowe chopy sie szybko ogarna z jakas fura.
pozdro
pozdro
A ja myśle ze to była ironia, na ile znam Filipa ; pbigpasiak pisze:jednak to ON wesół z resztą Kohorty organizuje KOHORTEX czyli turniej przed którym ten ma być sprawdzianem więc zastanów się najpierw co piszesz a potem pisz.DaBoss pisze:Ciebie się nie pytam bo nie grasz orkamiZiemko pisze:Jesli chcecie grac na zasady prekohortexu to bez nowego BP , ale z nowymi uscisleniami zasad do skavow.
Nie ma mnie kilka dni a tu taki ferment. I jak zawsze Pasiak maczał w tym palce
Gramy tak jak Prezes Ziemko powiedział.
CZy mimo to Filip dopisać ciebie ?
Szkoda Gajowy, że nie będzie cię.
Gramy tak jak Prezes Ziemko powiedział.
CZy mimo to Filip dopisać ciebie ?
Szkoda Gajowy, że nie będzie cię.
Dobra. Dopiszcie do listy desant z kujawsko-pomorskiego. Gracz sztuk jedna, armia nieco improwizowana bo nie szykowałem się na Wasz turniej jakoś specjalnie.
Organizator pozwolił troszkę zaproksować ale może znalazłby się ktoś z piątką jezzaili do pożyczki?
Organizator pozwolił troszkę zaproksować ale może znalazłby się ktoś z piątką jezzaili do pożyczki?
Naturalnym wrogiem skavenów są ludzie... i orki... i elfy... a także chaos... i oczywiście najgorszy wróg czyli inni skaveni.
Ja bede miał 5
To bardzo fajnie. Piwo stawiam bez szemrania Jeszcze jakby były niepomalowane żeby z resztą armii się komponowały to dorzucę chipsy do piwa
Naturalnym wrogiem skavenów są ludzie... i orki... i elfy... a także chaos... i oczywiście najgorszy wróg czyli inni skaveni.
Niestety sa pomalowane , nie bedzie czipsow
- Szrederator
- Chuck Norris
Assassini dark delficcy liczą się do limitu herosów?
Nie, bo nie zajmują slotów hero/lord, a tym samym nie są bohaterami w stricte tego słowa znaczeniu.Szrederator pisze:Assassini dark delficcy liczą się do limitu herosów?