Czyli jednak HE to gejeEltharion pisze:Ej Rakso ja znam takie dwie prawdy o krasnalach :
2. Jak moje HE trzepia tyłki krasnala to aż się miło patrzy![]()

Jak czytam raporty Gniewka to aż chcę mi się coś skrobnąć dla potomności forumowej

Moderator: RedScorpion
Czyli jednak HE to gejeEltharion pisze:Ej Rakso ja znam takie dwie prawdy o krasnalach :
2. Jak moje HE trzepia tyłki krasnala to aż się miło patrzy![]()
HElefy? Lepiej mieć serce blisko własnej dupy niż przyrodzenie blisko dupy kumplaEltharion pisze:Ja tam nie ufam krasnalom. Czemu? Bo są niskie i mają serca blisko dupy.
nie wszystkie czerwonobrody, nie wszystkie...Rakso_The_Slayer pisze:Eltharion - moje krasnoludy nie przegrały z HE żadnej bitwy do tej pory![]()
![]()
A i tak wiadomo, że wszystkie elfy to pomioty Chaosu są. W końcu wszystkie czczą Khaina![]()
koniec offtopu
ale z jednego miotu są więc można podciągnąć. Poza tym, może przestały czcić Khaina ale za to znalazły nowe zajęcie jakim jest porywanie bretońskich dzieci. Niezbyt chwalebna zmiana...bigpasiak pisze:nie wszystkie czerwonobrody, nie wszystkie...Rakso_The_Slayer pisze:Eltharion - moje krasnoludy nie przegrały z HE żadnej bitwy do tej pory![]()
![]()
A i tak wiadomo, że wszystkie elfy to pomioty Chaosu są. W końcu wszystkie czczą Khaina![]()
koniec offtopu
Popieram! I najlepiej w konwencji parodiiadeon pisze:Ja najchętniej bym obejrzał bitwę z perspektywy obsługanta trebusza