DE 2250p. BP+R

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Re: DE 2250p. BP+R

Post autor: Izo »

GarG pisze: Empire, Doch, Dwarfs, ChoD, Woch, DE, Skav, O&G, Lizz, breata, HE - Te armie na loozie sobie radzą z 2 hydrami. Więc mnie to nie dziwi ;)
Ja tam Wochem sobie nie radzę ze smokiem, który zabija bez problemu największych twardzieli w mojej armii + 2 hydry. Na to są helki, ale coś nie pójdzie, albo pozbędziesz się mojej obsługi i papa ^^ DE to jest rzeźnicka armia i 0-1 hydr było imo uzasadnione ^^
GarG pisze:
A ja jestem LT i mam 20 cali szarży a ty tylko raz możesz pchnąć oddział ;) Harpie są własnie po to by załapać wrathy na loozie :mrgreen: A cannona się nie boje, zresztą nigdy się nie bałem canonów z DoW taki straszak nic wiecej ;)
VC z kolei mam w miarę komfort psychiczny przeciw smoczkowi, wiadomo że może się nie udać, ale to nie koniec świata. Działko to taki dodatek, jakąś tam ranę zada.

Nie wiem jak ty Garg łapiesz harpiami eteryczny skirmisz siejący terror z 6 m, ale gratuluję skilla wobec tego ^^
Marek Hłasko pisze: ... rzecz działa się na Pradze, gdzie - jak wiadomo - jedyną atrakcją są niedźwiedzie i pijacy. Praga wciąż jest jeszcze innym miastem i często człowiek ze śródmieścia przystaje tu zdziwiony.

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

Izo pisze:Ja tam Wochem sobie nie radzę ze smokiem, który zabija bez problemu największych twardzieli w mojej armii + 2 hydry. Na to są helki, ale coś nie pójdzie, albo pozbędziesz się mojej obsługi i papa ^^ DE to jest rzeźnicka armia i 0-1 hydr było imo uzasadnione ^^
GarG pisze:Empire, Doch, Dwarfs, ChoD, Woch, DE, Skav, O&G, Lizz, breata, HE - Te armie na loozie sobie radzą z 2 hydrami. Więc mnie to nie dziwi ;)
Gdzie ja tu pisałem o smoku? :mrgreen: Temat był chyba o 2 Hydrach? ;) A wpadasz w Hydre 5/6 najtów i ją rozkręcisz ;)
Izo pisze:VC z kolei mam w miarę komfort psychiczny przeciw smoczkowi, wiadomo że może się nie udać, ale to nie koniec świata. Działko to taki dodatek, jakąś tam ranę zada.

Nie wiem jak ty Garg łapiesz harpiami eteryczny skirmisz siejący terror z 6 m, ale gratuluję skilla wobec tego ^^
A zdradze Ci ten sekret... szarzuje w wrathy i licze na farta ze nie wytniesz mi wszystkich :mrgreen:
A tak serio to podlatuje blisko i tne im marsz a smoczek już się ładnie do szarży usatawi w następnej kolejce ;)
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Post autor: Izo »

Eee myślałem, że jest jakiś super trik :mrgreen:
Marek Hłasko pisze: ... rzecz działa się na Pradze, gdzie - jak wiadomo - jedyną atrakcją są niedźwiedzie i pijacy. Praga wciąż jest jeszcze innym miastem i często człowiek ze śródmieścia przystaje tu zdziwiony.

Awatar użytkownika
Torres
Wodzirej

Post autor: Torres »

No właśnie ja też liczyłem na jakieś rewelacje :P

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

Proste rozwiązania są czasami najlepsze ;)
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Dobrze jest dac smokiem harpiom Ld, otoczyc wraciaki tak 2 oddzialami harpii az nie moga sie ruszyc, ze jakby nie zaszarzowaly to beda w dupie o 6-12 cali, manewr powtorzyc. Uwzgledniajac to, ze wraty maja zazwyczaj 2-3 decydujace szarze na gre, powinno to wystarczyc, zeby nie odegraly zadnej taktycznej roli. A harpie na VC sa niepotrzebne, wiec akurat sie nadaja.

Awatar użytkownika
Torres
Wodzirej

Post autor: Torres »

No kumantos.
Ale nie lepiej w sumie wbić się w nie smoczydłem i nabić dużo punkciorów?

ODPOWIEDZ