na jakimś turnieju najlepiej na masterze obliczyć średią wieku ... pewnie wyszłko by coś kolo 60 paru ...

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
ale którai jak z przedmówcami niektórymi, na kobietę nie mam co narzekać, dopinguje i toleruje ale nie wkracza w hobby...
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
A teraz Tomeczku, ile masz 17,5?runepriest pisze:ja domyślam się że średni wiek gracza turniejowego wynosi 22- 24 lat, szczególnie to było widać jak na jednym masterze byłem najmłodszy a miałem 17 lat
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Następnie napisać z tego wielką naukową publikację, sporządzić wykresy i dane dotyczace wieku/armii/aktywności seksualnej i Nobel gwarantowanyJagal pisze:tak sobie mysle ze ciekawym pomysłem byłoby
1. obliczyc srednia w wieku w tym temacie
2. wprowadzic np. na masterach przy zapisach ile kto ma lat - stworzyc tak jakby statystykę battla