Slonce troche figli platalo wiec jedna sa leko jasniejsze inne lekko ciemniejsz foty jak mi sie uda to juz wieczorem dam caly unit a sklada sie on z tego warchlaka 6/7ed oraz 5 staroedycyjnych kurczakow malowanie stolowe bez wiekszej filozofii ...
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2007, o 20:06 przez dead, łącznie zmieniany 1 raz.
Schludny model, podoba mi sie. Jednak mam kilka swoich, ale ( ktore wynikaja z upodoban a nie jesli idzie o technike malowania. Raczej to moje przyczepianie sie ).
Po pierwsze ZOLTE wlosy O_o, nie wiem czy to zamierzone, czy nie ;P jednakze jest to cos strasznego ... przynajmniej dla mnie . Lepiej juz robic standard blond z mieszanki braz+zolc potem dodawanie stopniowo jakiegos jasnego flesha, badz bialego.
I nie wiem, czemu ale odbieram wrazenie jakby wszystko bylo rozjasniane ( a przynajmniej wiekszosc kolorow dostawala ) troche bleacha, przez co kolory staja sie blade.
Bardzo przyjemna figurka, dobrze pomalowana, najbardziej mi się podobają skrzydła, dobrze wykonany jest na nich "suchy pędzel". Ogon ptaka też jest bardzo ładnie pomalowany.
Oryginalna podstawka, wykonanie też dobre, ale trochę mi ten patyk się nie podoba, taki sztywny kikut w niego Kolorystyka dobrze dobrana, ładnie się komponuje cały schemat, zarówno na orle, jak i elfie No i ten jasny łuk jest świetny, a włosy bardzo wpadają w oko i ożywiają cały model, może listki widziałbym trochę rozjaśnione (np. żółtym kolorem) na samych końcach i rozjaśniłbym jeszcze podbrzusze ptaka, żeby się tak z drzewem nie zlewał
Aha, a w kwestii modelarskiej to też się przychylam do opinii, żeby używać masy do wypełniania szpar Ale to szczegół
Caly unicik ... championik jest malowany troche inaczej zreszta to model nowy a nie tak jak te oldschoole ... Strasznie sie je malowalo strasznie po prostu makabra... no to tyle ... moze bede je jeszcze jakos przemalowywal zalezy wszystko od klienta ... jak zadecyduje
Jakoze to sa 1024x768 to nie bede wrzucal na forum calosci aby nie rozwalilo ukladu i dam w miniaturkach to tyle... jak beda jeszcze jakies przerobki to wrzuce na forum
Same figurki wygladają kiczowato, ale pomalowane są ładnie. Szczególnie mi się skrzydła podobają. Tylko nie pasuje mi to, że każdy z nich trze brzuchem o złamane drzewo . Nienaturalne to troszkę.