Metaliki - problem

Jak "to" się robi? Tutaj uzyskasz odpowiedź.

Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji

Zablokowany
Awatar użytkownika
Arathorn
Mudżahedin

Metaliki - problem

Post autor: Arathorn »

Mam takie pytanko: Jak z Chainmala zrobić Mithril Silver :|

Wiem, że wystarczy dodać Skull Whait'a, ale wtedy niestety traci połysk. A w moim przypadku połysk jest wręcz wymagany. Tylko prosze bez odpowiedzi "Idź do sklepu", "Nie stać cię" :P

Z góry dzięki za pomoc

Pozdr
Arathorn pisze:Łącznie z tym postem jestem od ciebie "skuteczniejszy" o 1353,714286% :mrgreen:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Arathorn pisze:Mam takie pytanko: Jak z Chainmala zrobić Mithril Silver :|
(...) Tylko prosze bez odpowiedzi "Idź do sklepu"
Przy tak postawionym problemie mogę co najwyżej rozłożyć ręce i zamknąć temat. Wchodzisz? ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Arathorn
Mudżahedin

Post autor: Arathorn »

Dobra... *

*(zmasakruję Tutoriale, kursy i poradniki :twisted: ) :P
Arathorn pisze:Łącznie z tym postem jestem od ciebie "skuteczniejszy" o 1353,714286% :mrgreen:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Znajdziesz tam dokładnie tę odpowiedź, której nie przyjmujesz do wiadomości: kup mithril silver.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Niestety tak jak Tomash mówi , nie dostaniesz innej porady, a jeżeli szukasz tańszych farb niż gw to polecam Vallejo. Mają trochę inne właściwości i inaczej w pewnych połaczeniach sie zachowują niz te GW, ale jako że zaczynasz dopiero zabawę w malowanie to nie zrobi ci to żadnej różnicy, a cene mniejsza przy takiej samej jakości, a czasem nawet lepszej ;)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Niektore farby trzeba po prostu kupic. Duzo kolorow mozna uzyskac poprzez mieszanie, ale nie wszyskie.

Awatar użytkownika
kalcior
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: kalcior »

Zamknijcie ten temat ... prawda jest taka, że nie da się uzyskać MS z połączenia innych farb ... zawsze uzyskany kolor straci połysk. Jedyna rada to kupno farbki.

Zablokowany