Mam takie pytanko: Jak z Chainmala zrobić Mithril Silver
Wiem, że wystarczy dodać Skull Whait'a, ale wtedy niestety traci połysk. A w moim przypadku połysk jest wręcz wymagany. Tylko prosze bez odpowiedzi "Idź do sklepu", "Nie stać cię"
Z góry dzięki za pomoc
Pozdr
Metaliki - problem
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Metaliki - problem
Arathorn pisze:Łącznie z tym postem jestem od ciebie "skuteczniejszy" o 1353,714286%
Przy tak postawionym problemie mogę co najwyżej rozłożyć ręce i zamknąć temat. Wchodzisz?Arathorn pisze:Mam takie pytanko: Jak z Chainmala zrobić Mithril Silver
(...) Tylko prosze bez odpowiedzi "Idź do sklepu"
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Znajdziesz tam dokładnie tę odpowiedź, której nie przyjmujesz do wiadomości: kup mithril silver.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Niestety tak jak Tomash mówi , nie dostaniesz innej porady, a jeżeli szukasz tańszych farb niż gw to polecam Vallejo. Mają trochę inne właściwości i inaczej w pewnych połaczeniach sie zachowują niz te GW, ale jako że zaczynasz dopiero zabawę w malowanie to nie zrobi ci to żadnej różnicy, a cene mniejsza przy takiej samej jakości, a czasem nawet lepszej
Niektore farby trzeba po prostu kupic. Duzo kolorow mozna uzyskac poprzez mieszanie, ale nie wszyskie.