test był prosty;-) ocena malowania też całkiem spoko:-)Ziemko pisze:Ciekawe, ktore pierwsze DE byly... Bylem pewny, ze bedzie ich zasyp w top 10.
Do graczy co grali na Kohortexie.
Jak sie podobal test wiedzy i ocena malowania?
mały raporcik:
grałem klasycznymi ogrami (NIE IRON TRIBE): Bruiser, Butcher, 3 Bullsy, 3x2 Leadbelcherzy, 4 Ironguts oraz 3 Maneaterzy.
pierwsza bitwa: Lucas z Animosity i jego Dwarfy... miałem dobry stół, wybrałem stronę, powiedziałem mu że wygra 12-8, no max 13-7 i tyle wygrał:-P
druga bitwa: Darek Polit z DE... no tutaj wiedziałem, że muszę próbować ugrać jakieś punkty, ugrałem 4 może być...
trzecia bitwa: tutaj grałem z Zielonym i jego VC- kanapka na ghulach i grave guardach zrobiona przez irongutsów oraz maneaterów i 20:0 dla mnie
czwarta bitwa: Kołek i jego Imperium- Irongutsi z bohaterami przyjęli steam tanka na klatę i rozkręcili go w trzy tury walki(regenka oraz misdispel rządzą:-D ) 14:6
piąta bitwa: Szymon Rychert i jego DE- 13-7 dla mnie
szósta bitwa: Murmandamus(mam nadzieję, że ksywki nie przekręciłem) i jego DE... straszny stół- rzeka na przełaj, poszedłem troszkę na pałę, ogólnie opłaciło się- 11-9 dla mnie
ocena malowania etc.- 15/18
test wiedzy- 10/10
ogólnie 69 z bitew, 25 z hobby zadowolony jestem i czekam na oficjalne wyniki całości:-D
za rok na pewno znowu przyjadę i znowu Ogrami:-D jakoś w Bydgoszczy świetnie mi się nimi gra:-D
gratuluję zwycięzcom!
dziękuję organizatorom za kolejny świetny organizacyjnie turniej:-D
pozdrawiam
Pająk
ps.: za rok ja zgarniam hobbystę;-)
pss.: dziękuję moim przeciwnikom za grę;-)
psss.: dzięki KSCH i Gremlinowi oraz naszej ekipie trójmiejskiej za miły wieczór przy piwku i opowieściach
pssss.: zabrakło tego na turnieju: BWT! BWT! XIII! KOHORTA!