Czym będzie grał przeciwnik
Rabsp pisze:moi 14 Wl z bsb puszka ostatnio zostali przejechani przez 5 psów z heraldem na juggerze, w drugiej turze CC nie bylo co z elfów zbierac ale w sumie z BB... daje sporą przewage... wiec mogloby sie udac
Dokładnie, 14 Wl to zdecydowanie zbyt mało. Do walki dochodzi zwykle 10-12(optymistyczny wariant), po czym mimo ASF zostają po prostu wyrżnięci(np. przez psy) Sam zaczynałem od 2x12, potem było 2x16, aż w końcu nadszedł turniej na 2000. Na takie punkty nijak nie zmieszczą się 2 odziały WL, więc nie mając innego wyjścia wziąłem 20(z dużymi wątpliwościami). Efekt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania, chłopaki robiły istne cuda Z taką ilością WL da się robić niesamowite numery. Mój ulubiony:Ukalez pisze: Ja może też pomyślę o takiej ilości Na turnieju moja 14 z BB się nie sprawdziła niestety, ale to przez moje rzuty kiepskie na BB, w kluczowych momentach jedynki (chyba w 3 turach kombatu 1 rzuciłem), przez co nie mogłem połamać klocków a te sukcesywnie uszczuplały WL (swoją drogą po drodze też coś tam spada zawsze).
-wrogowie
- WL
-bolce
- BSB z BB
....................... .............. ...................
...............................................
...............................................
.......................................................
..... ............ ................................................... ...............
..... ............ ................................................... ...............
Przeciwnik uchachany, że zaraz ominie WL i zje bolce. Wtedy my wymawiamy magiczne słowo: REFORM
....................... .............. ...................
..............................
..........................................................................................................
Następnie pakujemy do niego z bolców i przeciwnik jest w czarnej dupie Albo zrobi szarże na WL i spłynie jak dziecko, albo będzie stał i dostawał z bolców Wygrałem tym już mnóstwo bitew, jest to zwłaszcza mordercze dla demonów i wszystkich armii naporowych o znikomym strzelaniu i magii. Szczególnie, że przeciwnik rzadko kiedy się tego spodziewa i może się strasznie nadziać
Polecam