"Abominacji nie bierz ale ja zastanawiam się nad mengilami w CHD"...litości kolego bądź twardy albo graj w bierki...Takie czasy nastały staw temu czoła...Nijlor pisze:Hmm mógłbym pod warunkiem, że bez abominacji
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
"Abominacji nie bierz ale ja zastanawiam się nad mengilami w CHD"...litości kolego bądź twardy albo graj w bierki...Takie czasy nastały staw temu czoła...Nijlor pisze:Hmm mógłbym pod warunkiem, że bez abominacji
Niech sobie wystawia co chceWilqu pisze:"Abominacji nie bierz ale ja zastanawiam się nad mengilami w CHD"...litości kolego bądź twardy albo graj w bierki...Takie czasy nastały staw temu czoła...Nijlor pisze:Hmm mógłbym pod warunkiem, że bez abominacji
O manHmm mógłbym pod warunkiem, że bez abominacji
Spójrz na tego gościa z Indiany. Zamordował 12 osób, rozczłonkował je i wszystkie zjadł - to się dopiero nazywa alternatywny styl życia.
Ja pitole jaki ciśnieniowiec, teraz Nijlor napisz post czy Indy dopuszczone a potem coś innego z dupy napisz ....admin daj mu od razu 10000000000 postów może się uspokoiNijlor pisze:Nie zapomnijcie zgłosić turnieju do ligi