"Abominacji nie bierz ale ja zastanawiam się nad mengilami w CHD"...litości kolego bądź twardy albo graj w bierki...Takie czasy nastały staw temu czoła...Nijlor pisze:Hmm mógłbym pod warunkiem, że bez abominacji
[20.02.2010] Płomienie FENIXA VI - 1999 BP [Włocławek]
Re: [20.02.2010] Płomienie FENIXA VI - 1999 BP [Włocławek]
Niech sobie wystawia co chceWilqu pisze:"Abominacji nie bierz ale ja zastanawiam się nad mengilami w CHD"...litości kolego bądź twardy albo graj w bierki...Takie czasy nastały staw temu czoła...Nijlor pisze:Hmm mógłbym pod warunkiem, że bez abominacji
A Ty zacznij odsniezac juz samochod :]
pozdrawiam
Ja jego, po co dawałem tę buźkę po swoim poście o mengilach, ludzie tak się ich boją, że na serio wszystko traktują, jakbym chciał zagrać MMM to zabierałbym DE, nie po to walczyłem o GT Indy chd żeby bezmyślnie wciskać MMM do rozpy
A na serio, na abomkę/hydrę mam bykocentaura z młotem hashuta (+2S płonące ataki) albo jeszcze lepiej 3-4 golemy (mają z bazy magiczne płonące ataki z s 5
A na serio, na abomkę/hydrę mam bykocentaura z młotem hashuta (+2S płonące ataki) albo jeszcze lepiej 3-4 golemy (mają z bazy magiczne płonące ataki z s 5
nie moge znalesc na ile pkt gramy
zapisz mnie Artur Gajowy Dreslerski id 1148
zapisz mnie Artur Gajowy Dreslerski id 1148
O man Wycofuję moje pytanie Niedługo będę musiał armię zmienić.Hmm mógłbym pod warunkiem, że bez abominacji
Kiedyś spokojnie sobie grałem, nikt się mnie nie bał i było cool. A teraz rzucę na stół paczkę fajek i nagle pół armii przeciwnika omija to miejsce bo myśli że to sproxowany abot
Naturalnym wrogiem skavenów są ludzie... i orki... i elfy... a także chaos... i oczywiście najgorszy wróg czyli inni skaveni.
- Jacek_Azael
- Masakrator
Rafał zapisz mnie.
Z Tekasu, Siwek tyle razy Ci mówiłem, że jestem z Teksasu. Widoć ni?
Alternatywny styl życia?
Jak biegasz na golasa po ulicach to jesteś wariatem, ale jak biegasz na golasa po ulicach i masz w pip kasy to jesteś egocentrykiem
Spójrz na tego gościa z Indiany. Zamordował 12 osób, rozczłonkował je i wszystkie zjadł - to się dopiero nazywa alternatywny styl życia.
Z Tekasu, Siwek tyle razy Ci mówiłem, że jestem z Teksasu. Widoć ni?
Alternatywny styl życia?
Jak biegasz na golasa po ulicach to jesteś wariatem, ale jak biegasz na golasa po ulicach i masz w pip kasy to jesteś egocentrykiem
A może łaskawie kolega by edytował posty?
Jeden starcz, odpowiednio edytowany...
Jeden starcz, odpowiednio edytowany...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Ja pitole jaki ciśnieniowiec, teraz Nijlor napisz post czy Indy dopuszczone a potem coś innego z dupy napisz ....admin daj mu od razu 10000000000 postów może się uspokoi ....aby niebyło off jest możliwość ze mnie nie będzieNijlor pisze:Nie zapomnijcie zgłosić turnieju do ligi