Dyskusje na temat regulaminu
Moderator: lith
Chłopaki nie bierzcie do siebie. Akurat wiem jakie rozpy zwykle wystawiacie na turniejach. Złośliwości w nich nie ma. Ja także wolę jedną konkertną bitwę, bo czasu na WFB nie mam za wiele. Ale kombinowanie z dwoma wyżylowanymi rozpiskami z dwuch armii chyba mooże mi się nie podobać... Nie zmienia to faktu, że jak przyjdzie zagrać to i tak zagram, bo sloganowo "I love this game..."
pace
PS. właśnie w tajemnicy przed moją Panią zmajstowalem rozpiskę na 1200... nawet nie wie jak się nagram w najbliższych miesiącach ...
pzdr.
W pn mam urlop może Ktoś się pisze na w miare łatwe punkty - gdziekolwiek?
pace
PS. właśnie w tajemnicy przed moją Panią zmajstowalem rozpiskę na 1200... nawet nie wie jak się nagram w najbliższych miesiącach ...
pzdr.
W pn mam urlop może Ktoś się pisze na w miare łatwe punkty - gdziekolwiek?
Te progi procentowe jakies takie nieczytlne sa. Moze wygodniej bedzie po prostu napisac, jaka roznica małych pkt daje jaki konkretnie wynik?
Dla rozp na 2250 latwiej chyba okreslic wynik bitwy patrzac w taki spis:
0-450 - REMIS
451-900 - MAŁE ZWYCIĘSTWO
901-1350 - ZWYCIĘSTWO
1351-1800 - DUŻE ZWYCIESTWO
1801+ - MASAKRA
A to chyba to samo, nie?
Dla rozp na 2250 latwiej chyba okreslic wynik bitwy patrzac w taki spis:
0-450 - REMIS
451-900 - MAŁE ZWYCIĘSTWO
901-1350 - ZWYCIĘSTWO
1351-1800 - DUŻE ZWYCIESTWO
1801+ - MASAKRA
A to chyba to samo, nie?
Nie, nie zmieniajcie prosze rozpisek. Mozecie sie umawiac z przeciwnikiem, ze gracie na inne, ale na jedna bitwe. Challange gracie pierwsza wrzucona. Jezeli przeciwnik nie chce sie zgodzic na bitwe z inna rozpiska to tez musicie grac ta pierwsza. A postaram sie pogadac z Szafa, zeby np. na bazyliszku zrobic "polsezonowe" rozliczenie ligi i wtedy bedzie mozna zmienic swoje glowne rozpiski. Ogolnie plan jest taki, zeby ta liga trwala sobie pare lat, a co jakis czas (pol roku? 4 miesiace?), robic przeliczenie, ze zmiana rozpisek, moze wreczeniem jakis symbolicznych nagrod i utworzeniem hall of fame.
Jeszcze raz co do rozpisek, to pamietajcie, ze nie musicie grac na te ligowe. Ba nie musicie grac nawet ta armia To sa tylko rozpiski "podstawowe", zeby nie bylo oskarzen o ustawianie sie pod przeciwnika. Zachecam tez, do podawania wynikow bitew z turnieji do ligi warszawskiej.
Jeszcze raz co do rozpisek, to pamietajcie, ze nie musicie grac na te ligowe. Ba nie musicie grac nawet ta armia To sa tylko rozpiski "podstawowe", zeby nie bylo oskarzen o ustawianie sie pod przeciwnika. Zachecam tez, do podawania wynikow bitew z turnieji do ligi warszawskiej.
ja zmienlem swoja rozpiske.
ale robilem to z czystym sumieniem gdyz nie rozegralem jeszcze ani jednej bitwy ligowej. (zmiany wynikly z burzliwej dyskusji z Lithem )
Jak gra sie ze znajomymi i ma sie do nich zaufanie to i tak mozna grac dowolnymi rozpiskami - te tutaj to zabezpieczenie dla tych co to sa nieufni
ale robilem to z czystym sumieniem gdyz nie rozegralem jeszcze ani jednej bitwy ligowej. (zmiany wynikly z burzliwej dyskusji z Lithem )
Jak gra sie ze znajomymi i ma sie do nich zaufanie to i tak mozna grac dowolnymi rozpiskami - te tutaj to zabezpieczenie dla tych co to sa nieufni
Na ta chwile ranking wyglada tak, ale bedzie zweryfikowany, poniewaz wkradl sie blad w liczenie punktow. Coz, przepraszam, dopiero testujemy ten system. Ale miejsca w rankingu pozostana te same, prawdopodobnie bedziecie mieli troche wyzsze rankingi
Edit: Juz chyba ok. Podsumowujac dzisiejszy update, to zweryfikowalem punkty Kolaty, ktory ma ich o 2 mniej, Bless ma wyrazna przewage nad konkurentami. Lires i Shino mimo 5ciu bitew nie sa w rankingu, obydwu przeszkodzily w tym masakry. Liresowi ta od Crusa, a Shino zagoscil na chwile w rankingu po czym dostal masakre od Jacka. Coz, przy niskich rankingach nie mozna sobie pozwalac na takie rzeczy
Edit: Juz chyba ok. Podsumowujac dzisiejszy update, to zweryfikowalem punkty Kolaty, ktory ma ich o 2 mniej, Bless ma wyrazna przewage nad konkurentami. Lires i Shino mimo 5ciu bitew nie sa w rankingu, obydwu przeszkodzily w tym masakry. Liresowi ta od Crusa, a Shino zagoscil na chwile w rankingu po czym dostal masakre od Jacka. Coz, przy niskich rankingach nie mozna sobie pozwalac na takie rzeczy