To samo odnośnie szeregów, jeśli na końcu tury walki oddział ma mniej szeregów niż na początku, traci bonus za nie w rozstrzygnięciu?

Moderator: Gremlin
moje ulubione kombo byłoKrassus pisze:Z łezką w oku wspominam czasy 6. ed., kiedy można było tak robić. Teleportacja Treemana była wtedy taka fajna...Piotras pisze:a po co?Krassus pisze:Nie może. Czytać rulebooka ludzie!Czasami fajnie jest się pośmiać z pomysłów.
W sumie to całkiem ciekawy pomysł. Wrzucić treemana do driad i mamy pr0 screena
No fakt, trochę się zagalopowaliśmy we wspomnieniach.bigpasiak pisze:Treemana nigdy nie można było do driad wrzucić Panowie...
Za to dołączyć do niego herosów to już inna historia
Lepiej nie, bo będzie jeszcze fear + outnumber i co...?Kalesoner pisze:stubborn zawsze zdaje się na bazowej
możesz wybrać czy zdajesz stubborn czy bierzesz LD generała, jeśli generałem jest hajborn, a przegrałeś tylko o 1 to lepiej rzucić na generalskiej
Parravon pisze:Człowieku jaka " Flaing Skirmisza"mi_hau pisze:w RB nie ma ze Terki to Flaing Skirmisza jedynie - cold blod, Poison, flaing cavalarymają zasadę Flying Cavalry a w rulebook-u poczytaj sobie o zasadach Flyers od strony 68 czytaj wszystkie zasady to nie będziesz miał takich problemów.