Mało spostrzegawcza jestem. Trudno.
cisnijTomash pisze:Szaman, już i tak na moją prośbę zwiększono limity tego konta do 350 maili na godzinę.
Będę jeszcze cisnął w tej sprawie.
dla mnie mozesz wywalic maile powiadamiajace o PMkach, ale powiadamanie o nowych odpowiedziach w temacie jest dla mnie bezcenne - zdecydowanie ulatwia mi korzystanie z forum.Tomash pisze:I o ile maile powiadamiające o PM uważam za całkiem sensowne, o tyle powiadamiania o nowych odpowiedziach w temacie nie rozumiem zupełnie.
Klikasz małą, teraz-już-czerwoną karteczkę przy nazwie tematu i przenosi Cię od razu do pierwszego nieczytanego posta...Szaman pisze:tylko, ze jak wchodzisz po jakims czasie, to musisz jeszcze odnalezc posta, na ktorym skonczyles czytanie![]()
BP ma przede wszystkim być i działaćSzaman pisze:BTW wez pod uwage, ze wlasciwie wszystkie fora maja ta opcje udostepniona, a BP ma byc lepsze, a nie gorsze
otoz towafi pisze:Ej no, tutaj zgadzam sie z szamanem, ze powiadomienia o nowym poscie w jakims temacie jest istotne.
Wez pod uwage, ze niektorzy nie siedza ciagle na forum i chca sledzic tylko wybrane tematy. W tym momencie znacznie wygodnej jest zajrzec, gdy pojawi sie jakis nowy post, niz zagladac co chwila, czy a noz widelec nikt nic nie napisal.
JJ na NG pisze: Proszę pana...
No bardzo pana proszę - Jest fajne forum BP - tam Pan może takie posty od rzeczy pisać. Tam moderatorzy bardziej łaskawi.
Tu sie omawia zasady WFB.