Malowanie Pokutnika.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Malowanie Pokutnika.
Witam wszystkich oto jest 1 pomalowana przeze mnie figurka Drzewiec
Przepraszam za jakość zdjęć muszę się nauczyć .
Proszę o rady.
Przepraszam za jakość zdjęć muszę się nauczyć .
Proszę o rady.
Ku*** trudno znaleźć oryginalny podpis...
a zdjecie robione aparatem z komórki... rece to pewnie dla powiekszenia modelu bo bazowo ma z 5 cm. ale do tego słuzy np GS a nie takie cos... bo wyglada komicznie xD
zdjęcie bardzo kiepskie, ale z tego co mi się wydaje, to figurka pomalowana na bazowe kolorki, bez rozjaśnień
ja bym spróbował przejechać jakimś jaśniejszym brązem suchym pędzelkiem po drewnie, na pazurki bym nałożył rozcieńczonego brązowego washa , a liście rozjaśnił np goblin greenem (albo czymś ciemniejszym ) no i coś z podstawką zrobić...
ja bym spróbował przejechać jakimś jaśniejszym brązem suchym pędzelkiem po drewnie, na pazurki bym nałożył rozcieńczonego brązowego washa , a liście rozjaśnił np goblin greenem (albo czymś ciemniejszym ) no i coś z podstawką zrobić...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
No piękny
Tak na serio, to fotka fatalna, a samo malowanie wygląda na 3 kolory
Tak na serio, to fotka fatalna, a samo malowanie wygląda na 3 kolory
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
^^ takie tam moje czepialstwo?Horror pisze:mugbys przyciemnic zabki i pazury i drewno potraktowac suchym pedzlem sadze ze wtedy ladniej by sie prezetowal
Do jakiego Kawałka ten treeman tańczy? Ew to "fala" na stadionie ^^.
Tak Drybrusz duzo by tutaj pomógł -przynajmniej jezeli chodzi o "drewniane elementy figurki", poza tym na tym modelu miejscami jest kora, którą tez pasowało by jakos wyróznić na liscie polecam goblin green + goblin green rozjasniony sunburst yellow delikatnie, miejscami. Pazury zalac jakims washem, albo przemalowac na jasniejsze kolory jasnego brazu/zółci/szarosci, rozjasnione delikatnie, bo jak narazie w ogóle nei pasuja do modelu ...
- Master of reality
- Oszukista
Nie zmieniaj mu rąk! Taki jest super! Mialem masę śmiechu jak go zobaczyłem. Powinieneś mu dodać jeszcze jakiś szalik kibica
I sold my soul for rock'n roll
Nie no przeklej jednak te łapy bo faktycznie wygląda jak jakiś kibol , tylko pale gdzieś po drodze porzucił
A good beginning makes a good ending
Nie jest źle, przepraszam, ale ja dawno się tak nie usmiałem Mina kibica, ręce kibica, brakuje trąbki / pałki czy innego gadżetu i jazdaMaster of reality pisze:Nie zmieniaj mu rąk! Taki jest super! Mialem masę śmiechu jak go zobaczyłem. Powinieneś mu dodać jeszcze jakiś szalik kibica
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
A on zabija śmiechem? Czy z bańki jak każdy szanujący sie chuligan?
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Chyba w życiu kibola nie widziałeś... W każdym razie ręce faktycznie do zamiany, no i spróbuj lepsze fotki zrobić, bo tak jak sam autor widzi trudno o konstruktywną krytykę.rebeliant pisze:Nie no przeklej jednak te łapy bo faktycznie wygląda jak jakiś kibol , tylko pale gdzieś po drodze porzucił
My Niebiescy jesteśmy jak orkowie tyle, że przed walką zamiast "WaaAaGhhhH" krzyczymy "RuuuuUuuch!"
http://www.niebiescy.pl/images/sygnatury/ruch_07.jpg
http://www.niebiescy.pl/images/sygnatury/ruch_07.jpg
po prostu silny wiatr wieje i tak mu łapy powyginał
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
- Karl Franz
- Plewa
Masz takie same zdjęcia tak jak ja są niewyrażne
Chwała bohaterom Imperium