![Obrazek](http://img684.imageshack.us/img684/7460/obraz004yq.jpg)
Przepraszam za jakość zdjęć muszę się nauczyć
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Proszę o rady.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
^^ takie tam moje czepialstwo?Horror pisze:mugbys przyciemnic zabki i pazury i drewno potraktowac suchym pedzlem sadze ze wtedy ladniej by sie prezetowal
Nie jest źle, przepraszam, ale ja dawno się tak nie usmiałemMaster of reality pisze:Nie zmieniaj mu rąk! Taki jest super! Mialem masę śmiechu jak go zobaczyłem. Powinieneś mu dodać jeszcze jakiś szalik kibica
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Chyba w życiu kibola nie widziałeś... W każdym razie ręce faktycznie do zamiany, no i spróbuj lepsze fotki zrobić, bo tak jak sam autor widzi trudno o konstruktywną krytykę.rebeliant pisze:Nie no przeklej jednak te łapy bo faktycznie wygląda jak jakiś kibol , tylko pale gdzieś po drodze porzucił