- Gory będą nadal na 25mm podstawkach, mogą mieć jedynie Heavy Weapons i tarcze. Oddział będzie liczył od 10 modeli wzwyż.
Czy to znaczy, że Gory będą miały Heavy Boltery albo lascannony?

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Nie ma żadnej wojnyjapiedole pisze:i od tamtego momentu mortimer prowadzi wojne z gw
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Mądrze piszesz. Może raczej się obraził, ale wojną bym tego nie nazwał. Znam mortimera i to co pisze, a co robi to dwie różne rzeczy...Deliberitus886 pisze:Jakby wojnę prowadził to by z nimi nie handlował . A z tego co tam ostatnio widziałem to możną nadal figsy do warhammer a kupić , jeżeli tak wojna czy bojkot wygląda to nie wiem jak tam wcześniej między nimi było. No bo jeżeli nadal z nimi handluje to wojny raczej nie prowadzi nie.
Ps. Mam nadzieję, że ta plotka się nie potwierdzi
Jest prosta zasada: natężenie ataków na GW na stronie cytadeli jest wprost proporcjonalne do sprzedaży alternatywnych systemów , których są dystrybutorami w Polscesolider4 pisze:Nie ma żadnej wojnyjapiedole pisze:i od tamtego momentu mortimer prowadzi wojne z gwWidziałeś kiedyś żeby gość siedzący na gałęzi ja podcinał, lub wyganiał z kurnika kurę znoszącą złote jaja? Ja nie
Mortimer z tego żyje i nie będzie walczył dla nas/za nas maluczkich z chlebodawcą (GW), a kfiatki tego typu się zdarzają.
Ps. Mam nadzieję, że ta plotka się nie potwierdzi
od zupelnie innego momentu i w zupelnie innej sprawie ale rozumiem obie strony konfliktujapiedole pisze:i od tamtego momentu mortimer prowadzi wojne z gw