Dark Elf Noble

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Roman Lord of the Druchii
Chuck Norris
Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką

Dark Elf Noble

Post autor: Roman Lord of the Druchii »

Pomimo tego, iż jest to champion Korsarzyw mojej armii pełni rolę Nobla :D. Wiele osób mówi, że sam w sobie jest brzydką figurką ale dla mnie jest to najfajniejszy Delf. Oto on w pełnej krasie:

Obrazek
Obrazek

Pozdro

Awatar użytkownika
Czcigodny z Gisoreux
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Czcigodny z Gisoreux »

Fajny kolor szaty! Ale gębę to on ma ;)

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

fajny ,kolorystycznie mi sie podoba tylko jak dla mnie luski na plaszczu malo rozjasnione (chodzi mi o zdjecia z gildi).
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Chaoschild
Chuck Norris

Post autor: Chaoschild »

Roman, co tu duzo mowic, kawal dobrej roboty.
Podstawka tez klasa.
W koncu jakas naprawde porzadna Twoja praca.
A co do figurki to akurat jest moim zdaniem swietna, ma klimat DE bez pytania.

Lord Andre
Chuck Norris

Post autor: Lord Andre »

Ave
Ja podziwiam ekspresje jego twarzy mmmmm..... Cudo!
Jednak już miecz czy szablę jaką on ma to już tak trochę na odwal się zrobiłeś

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Bardzo dobra praca , mocne strony to przede wszystkim szata ( ktora jest najlepszym elementem figurki - podaj przepis ) oraz twarz... Slabsze strony to naramiennik - malo przypomina nmm oraz plaszcz ( widac ,ze cieniowany , aczkolwiek uwazam , ze luski powinno sie cieniowac duzo jansiejszym kolorem wtedy super wychodza)

Awatar użytkownika
Chuck Norris
Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką

Płaszcz to masa czasu poświęcona cieniowaniu od czarnego do właśnie liche purple+skullwhite. Wyszedł ładnie bo po prostumokry pędzel robiony długo z warstwami minimalnie jaśniejszymi tak ładnie wychodzi :D. CO prawda to prawda przy płaszczyku i gębie posiedziałem pare godzin :D

Dzięki za komenty

Awatar użytkownika
High Elf
Mudżahedin

Post autor: High Elf »

Bardzo schludny. Porządny. Ładnie się prezentuje, muszę przyznac że to chyba najładniejsza figurka spod Twojego pędzla moim zdaniem.

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Post autor: SlanesH »

Bardzo ladny gratuluje.
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Awatar użytkownika
Hjamlar
Pseudoklimaciarz

Post autor: Hjamlar »

Bardzo ładny i schludny model :) Naramienik zrobiłeś w NMM-ie prawda?? A i zdradź proszę cóż się stało z ostrzem miecz (pomalowanie) ;)

Antar
Wałkarz
Kontakt:

Post autor: Antar »

Kawał dobrej roboty Roman, DE naprawdę fajny, moim zdaniem trzyma klimat tej rasy :) Łuski na płaszczu mogłyby być jeszcze troszkę rozjaśnione no i ten naramiennik - jakoś mi zupełnie nie pasuje do reszty i nie wygląda jak złoty, poza tym zlewa się z szarfą, którą zrobiłeś w podobnym odcieniu. Mieczyk choć nie powala to zrobiony z pomysłem i ciekawie :)

Halun
Mudżahedin

Post autor: Halun »

Fajny figs i fajne malowanie. Twarz jak już ktoś powiedział pełna ekspresji :twisted: Krótko mówiąc podoba mi się :D .

Awatar użytkownika
Troyan
Mudżahedin

Post autor: Troyan »

No widzisz Roman, jak coś za darmo robisz to potrafisz :P

Pierwsza Twoja figurka co do której nie mam się o co zaczepic a uwierz mi, szukałem dość długo :wink:

Awatar użytkownika
Chuck Norris

Widzicie z malowaniem na ebaya to jest tak, że broń boże nie robie tego żeby siepać kasę za byle co. Po prostu jestem młodym malarzem, ale i również graczem i potrzebuje pieniędzy na:
-farby,
-pędzle,
-figurki do mojej armii itp.
Ludzie starsi malują figurki dla samego funu. Nie martwią się o to, że jak jej nie skończą to nie będą mieli na farbkę, która z kolei jest potrzebna na dokończenie figsa do swojej armii. Do tego znowu nie możemy się jakos przyłożyć gdyż musimy malować na sprzedaż żeby mieć pieniądze na warsztat. Za 10zł kieszonkowego tygodniowo to moge sobie kupić pepsi i jakąś szamę na jeden wieczór malowania. Do tego wszystkiego dochodzi nauka, zajęcia. Niestety to wszystko przeszkadza mi w tym aby siąść z pełnym sprzętem i przez miesiąc każdego wieczoru katować figsa żeby wyglądał jak należy. Mam nadzieję, iż wraz z wiekiem mój skill jeszcze bardziej wzrośnie (maluje 1,5roku dopiero) i za parę lat bedę mógł robić figsy tylko dla przyjemności z kasą zarobioną w pracy i pomalowaną na przyzwoitym poziomie własną armią.

Pozdro dla wszystkich, którym chciało się doczytać posta do końca :twisted:

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Ludzie starsi (...) Nie martwią się o to, że jak jej nie skończą to nie będą mieli na farbkę, która z kolei jest potrzebna na dokończenie figsa
A zdziwiłbyś się :)

Awatar użytkownika
Chuck Norris

Bywam na wielu forach i tam takie stare grubasy w okularach(widać na avatarze np. po owłosionych tłustych łapach). Malują sobie przez 2 miesiące jednego wyczesanego limitowanego figsa i dają wipy co tydzień. Często pokazują swój warsztat i widąc, że nie martwią sie tym o czym pisałem.

@Jankiel-są wyjątki, do których z tego co wnioskuję ty się zaliczasz ale to na prawde są tylko wyjątki.

Awatar użytkownika
5zyCh4

Post autor: 5zyCh4 »

Kawał dobrej roboty. Nie wiem nawet do czego się przyczepić :P .
.

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

Kawał dobrej roboty. Nie wiem nawet do czego się przyczepić
Przyczep się do płaszcza, tak robili na NG już :)
Figsa bardzo fajnie maźnięta, a twarzyczka wymiata :lol:

Awatar użytkownika
gaara

Post autor: gaara »

Udana podstawka podoba mi sie

Awatar użytkownika
Artek'sWorkshop
Chuck Norris

Post autor: Artek'sWorkshop »

ładny ładny i to bardzo .Ok niebede sie podlizywał:p ale ja bym tak niepomalował:P

ODPOWIEDZ