Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Re: avatar

Post autor: Afro »

wg przyznających Złote Globy, to jest dramat tak btw

ahh, odpowiedziałem do posta parę stron prędzej :mrgreen:
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Lukaszxx
Chuck Norris

Post autor: Lukaszxx »

może jakieś wypowiedzi krytyków, w kwestii Złotych Globów? gdzie wasze ociekające jadem komentarze, może przedstawicie jakąś teorię spiskową? Już wam tak dobrze szło zobrzydzić mi ten film do końca, a tutaj cisza?
Jestem przekonany że stać was na więcej niż to co napisaliście do tej pory.
pozdrawiam
Łukasz

Awatar użytkownika
Pokutnik
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Pokutnik »

Jak ktoś zdobył złoty glob to jest pewniakiem do Oscara :mrgreen:
Ku*** trudno znaleźć oryginalny podpis...

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Post autor: Izo »

Lukaszxx pisze:może jakieś wypowiedzi krytyków, w kwestii Złotych Globów?
Obama i Gore dostali po noblu, więc złoty glob dla Avatara aż tak nie dziwi :mrgreen:

Lukaszxx pisze: gdzie wasze ociekające jadem komentarze, może przedstawicie jakąś teorię spiskową? Już wam tak dobrze szło zobrzydzić mi ten film do końca, a tutaj cisza?
pozdrawiam
Łukasz
Wyluzuj man, jadem to na razie ociekają twoje komentarze. O filmie każdy może mieć swoje zdanie, a forum jest po to aby dyskutować.
Marek Hłasko pisze: ... rzecz działa się na Pradze, gdzie - jak wiadomo - jedyną atrakcją są niedźwiedzie i pijacy. Praga wciąż jest jeszcze innym miastem i często człowiek ze śródmieścia przystaje tu zdziwiony.

Awatar użytkownika
Lukaszxx
Chuck Norris

uderz w stół a nożyce się odezwą...
Wyluzuj man, jadem to na razie ociekają twoje komentarze. O filmie każdy może mieć swoje zdanie, a forum jest po to aby dyskutować.
to zacytuj chciaż jeden. Btw. czy ktoś odbiera ci tutaj prawo do własnego zdania? Dyskutuj do woli.

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Lukaszxx pisze:może jakieś wypowiedzi krytyków, w kwestii Złotych Globów? gdzie wasze ociekające jadem komentarze, może przedstawicie jakąś teorię spiskową? Już wam tak dobrze szło zobrzydzić mi ten film do końca, a tutaj cisza?
pozdrawiam
Łukasz
O proszę :D
Lukaszxx pisze:uderz w stół a nożyce się odezwą...

A tu kolejny :D

To tylko film, będzie jeszcze sporo lepszych.
Marek Hłasko pisze: ... rzecz działa się na Pradze, gdzie - jak wiadomo - jedyną atrakcją są niedźwiedzie i pijacy. Praga wciąż jest jeszcze innym miastem i często człowiek ze śródmieścia przystaje tu zdziwiony.

Awatar użytkownika
Pokutnik

To prawda kilku z was bardzo obrzydza ten film...

P.S Ale jakoś mnie to bardzo nie rusza :D

Awatar użytkownika
Lukaszxx
Chuck Norris

Lukaszxx napisał(a):
może jakieś wypowiedzi krytyków, w kwestii Złotych Globów? gdzie wasze ociekające jadem komentarze, może przedstawicie jakąś teorię spiskową? Już wam tak dobrze szło zobrzydzić mi ten film do końca, a tutaj cisza?
pozdrawiam
Łukasz
O proszę
e, tam, to jest jad? Toż to zwykłe trollowanie internetowe:)
owszem jest to zwykły film i mam nadzieję że będzie sporo lepszych:) na całe szczęście, z moim prostym poczuciem gustu, będzie ich dla mnie więcej niż dla ciebie.
Niemniej jednak, już prawie udało ci się zobrzydzić mi ten film i naprawdę liczyłem że swoimi komentarzami doprowadzisz sprawę do końca.
A tak, to za tydzień we wtorek idę 4 raz do imaxa (na ten shit trzeba się rezerwować na 4 tygodnie wcześniej żeby siaść w jakimś fajnym miejscu i w sumie nie chce mi się teraz z niego rezygnować, tym bardziej że wyciągnąłem cały mój pokój w pracy).

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Post autor: Aldean »

Lukaszxx pisze:na całe szczęście, z moim prostym poczuciem gustu, będzie ich dla mnie więcej niż dla ciebie.
dobrze powiedziane. ;]
a film jak jzu pisalem epic win.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Lukaszxx pisze: owszem jest to zwykły film i mam nadzieję że będzie sporo lepszych:) na całe szczęście, z moim prostym poczuciem gustu, będzie ich dla mnie więcej niż dla ciebie.
Takie życie. Wiem, że wiele pewnie przez to tracę i piszę to najzupełniej szczerze.
Lukaszxx pisze: Niemniej jednak, już prawie udało ci się zobrzydzić mi ten film i naprawdę liczyłem że swoimi komentarzami doprowadzisz sprawę do końca.
Oj tam, oj tam, już nie demonizuj, strat w ludziach nie ma ^^ Chcesz mi się odegrać to obejrzyj Walc z Baszirem ang. Waltz with Bashir, film który mnie ostatnio wbił w ścianę i pojeździj po nim trochę (o ile ci się nie spodoba) ^^
Lukaszxx pisze: A tak, to za tydzień we wtorek idę 4 raz do imaxa
:shock:
Masz zdrowie.

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

Front wyzwolenia Avatara spod buta najeźdźców internetowych !

A wszystko zaczęło się od tego, że ktoś stwierdził fakt - że fabuła jest prosta i przewidywalna.
Ech, co za świat, co za ludzie.
Uerph.

Awatar użytkownika
Pokutnik

Dobra niektórym się film podoba innym nie taka natura ludzka,tylko dlaczego ci którym się nie podoba tak muszą obrzydzać ten film?To jak ktoś bym wam mówił że wasz ulubiony film to tani gniot bez cienia fabuły.Jedni wolą SF inni wolą dramaty psychologiczne.Więc ci za i przeciw Avatarowi wyluzują trochę napiją się kawi,podrapią się w tyłek :) .

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Pokutnik pisze:Dobra niektórym się film podoba innym nie taka natura ludzka,tylko dlaczego ci którym się nie podoba tak muszą obrzydzać ten film?.
Ja nie obrzydzam, ja ostrzegam :mrgreen:

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1345,title, ... caid=197db

Marcins
Masakrator

Post autor: Marcins »

:shock: efekty robią swoje :shock:
zaj*biste na zabuj :mrgreen: O:) [*]

Awatar użytkownika
Lukaszxx
Chuck Norris

Ja nie obrzydzam, ja ostrzegam :mrgreen:

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1345,title, ... caid=197db
do tego ponoć sporo ludzi łapie depresje po seansie, szczególnie w Ameryce :D

Awatar użytkownika
Pokutnik

Wielu ludzi łapała depresja bo chcieli być na Pandorze a nie w szarej rzeczywistości :D

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

mnie zastanawia jedna rzecz, wylozyli grube miliony (miliardy?) USD na efekty, a poskapili na porzadnego scenarzyste...
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

Awatar użytkownika
Pokutnik

Po pierwsze miliony a dokładnie na film wydał 237 milionów czy jakoś tak.Wiesz nie wiem czy Reżyser James Cameron znalazł lepszego scenarzystę od siebie :D

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Pokutnik pisze:Po pierwsze miliony a dokładnie na film wydał 237 milionów czy jakoś tak.Wiesz nie wiem czy Reżyser James Cameron znalazł lepszego scenarzystę od siebie :D
Ostatnie trzy scenariusze Camerona:
Avatar, Terminator 3, Titanic. Ambitnie :D
Myślę, że czas aby pisaniem dla niego zajął się jakiś profesjonalista, bo wena opuściła go po Strange Days.

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Właśnie wróciłem z kina. Film zajebisty :D Naprawdę świetnie się bawiłem i chyba o to chodzi :) Świat przepiękny, siedząc obok narzeczonej aż żałowałem, że nie da się tam jechać w podróż poślubną :cry:

ODPOWIEDZ