Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: avatar
wg przyznających Złote Globy, to jest dramat tak btw
ahh, odpowiedziałem do posta parę stron prędzej
ahh, odpowiedziałem do posta parę stron prędzej
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
może jakieś wypowiedzi krytyków, w kwestii Złotych Globów? gdzie wasze ociekające jadem komentarze, może przedstawicie jakąś teorię spiskową? Już wam tak dobrze szło zobrzydzić mi ten film do końca, a tutaj cisza?
Jestem przekonany że stać was na więcej niż to co napisaliście do tej pory.
pozdrawiam
Łukasz
pozdrawiam
Łukasz
Obama i Gore dostali po noblu, więc złoty glob dla Avatara aż tak nie dziwiLukaszxx pisze:może jakieś wypowiedzi krytyków, w kwestii Złotych Globów?
Wyluzuj man, jadem to na razie ociekają twoje komentarze. O filmie każdy może mieć swoje zdanie, a forum jest po to aby dyskutować.Lukaszxx pisze: gdzie wasze ociekające jadem komentarze, może przedstawicie jakąś teorię spiskową? Już wam tak dobrze szło zobrzydzić mi ten film do końca, a tutaj cisza?
pozdrawiam
Łukasz
Marek Hłasko pisze: ... rzecz działa się na Pradze, gdzie - jak wiadomo - jedyną atrakcją są niedźwiedzie i pijacy. Praga wciąż jest jeszcze innym miastem i często człowiek ze śródmieścia przystaje tu zdziwiony.
uderz w stół a nożyce się odezwą...
to zacytuj chciaż jeden. Btw. czy ktoś odbiera ci tutaj prawo do własnego zdania? Dyskutuj do woli.Wyluzuj man, jadem to na razie ociekają twoje komentarze. O filmie każdy może mieć swoje zdanie, a forum jest po to aby dyskutować.
O proszęLukaszxx pisze:może jakieś wypowiedzi krytyków, w kwestii Złotych Globów? gdzie wasze ociekające jadem komentarze, może przedstawicie jakąś teorię spiskową? Już wam tak dobrze szło zobrzydzić mi ten film do końca, a tutaj cisza?
pozdrawiam
Łukasz
Lukaszxx pisze:uderz w stół a nożyce się odezwą...
A tu kolejny
To tylko film, będzie jeszcze sporo lepszych.
Marek Hłasko pisze: ... rzecz działa się na Pradze, gdzie - jak wiadomo - jedyną atrakcją są niedźwiedzie i pijacy. Praga wciąż jest jeszcze innym miastem i często człowiek ze śródmieścia przystaje tu zdziwiony.
e, tam, to jest jad? Toż to zwykłe trollowanie internetowe:)O proszęLukaszxx napisał(a):
może jakieś wypowiedzi krytyków, w kwestii Złotych Globów? gdzie wasze ociekające jadem komentarze, może przedstawicie jakąś teorię spiskową? Już wam tak dobrze szło zobrzydzić mi ten film do końca, a tutaj cisza?
pozdrawiam
Łukasz
owszem jest to zwykły film i mam nadzieję że będzie sporo lepszych:) na całe szczęście, z moim prostym poczuciem gustu, będzie ich dla mnie więcej niż dla ciebie.
Niemniej jednak, już prawie udało ci się zobrzydzić mi ten film i naprawdę liczyłem że swoimi komentarzami doprowadzisz sprawę do końca.
A tak, to za tydzień we wtorek idę 4 raz do imaxa (na ten shit trzeba się rezerwować na 4 tygodnie wcześniej żeby siaść w jakimś fajnym miejscu i w sumie nie chce mi się teraz z niego rezygnować, tym bardziej że wyciągnąłem cały mój pokój w pracy).
Takie życie. Wiem, że wiele pewnie przez to tracę i piszę to najzupełniej szczerze.Lukaszxx pisze: owszem jest to zwykły film i mam nadzieję że będzie sporo lepszych:) na całe szczęście, z moim prostym poczuciem gustu, będzie ich dla mnie więcej niż dla ciebie.
Oj tam, oj tam, już nie demonizuj, strat w ludziach nie ma ^^ Chcesz mi się odegrać to obejrzyj Walc z Baszirem ang. Waltz with Bashir, film który mnie ostatnio wbił w ścianę i pojeździj po nim trochę (o ile ci się nie spodoba) ^^Lukaszxx pisze: Niemniej jednak, już prawie udało ci się zobrzydzić mi ten film i naprawdę liczyłem że swoimi komentarzami doprowadzisz sprawę do końca.
Lukaszxx pisze: A tak, to za tydzień we wtorek idę 4 raz do imaxa
Masz zdrowie.
Dobra niektórym się film podoba innym nie taka natura ludzka,tylko dlaczego ci którym się nie podoba tak muszą obrzydzać ten film?To jak ktoś bym wam mówił że wasz ulubiony film to tani gniot bez cienia fabuły.Jedni wolą SF inni wolą dramaty psychologiczne.Więc ci za i przeciw Avatarowi wyluzują trochę napiją się kawi,podrapią się w tyłek .
Ku*** trudno znaleźć oryginalny podpis...
Ja nie obrzydzam, ja ostrzegamPokutnik pisze:Dobra niektórym się film podoba innym nie taka natura ludzka,tylko dlaczego ci którym się nie podoba tak muszą obrzydzać ten film?.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1345,title, ... caid=197db
do tego ponoć sporo ludzi łapie depresje po seansie, szczególnie w Ameryce
mnie zastanawia jedna rzecz, wylozyli grube miliony (miliardy?) USD na efekty, a poskapili na porzadnego scenarzyste...
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
Ostatnie trzy scenariusze Camerona:Pokutnik pisze:Po pierwsze miliony a dokładnie na film wydał 237 milionów czy jakoś tak.Wiesz nie wiem czy Reżyser James Cameron znalazł lepszego scenarzystę od siebie
Avatar, Terminator 3, Titanic. Ambitnie
Myślę, że czas aby pisaniem dla niego zajął się jakiś profesjonalista, bo wena opuściła go po Strange Days.