no generalnie mam dużo wątpliwości...
Bazyliszek: Darek Lucznik Bezpolitosny
Black Orc Warboss- tu mam zastrzeżenia czy nie lepiej +1A zamiast KB? 1+sv i ward żeby coś pożył chłopak,myślałem nad screaming swordem, ale wtedy wylatuje zbroja a ona jest potrzebna do "wyłączania" regenki i wardów
General
Shinguards of Sneaky Shino
Warboss Um's Best Big Boss At
Sword of Might
Warboss Imbad's Iron Gnashas
Wyvern
Black Orc Big Boss HA,dzik,BSB,nerka,martogs,collar ---tu mam największe zastrzeżenia- 7ws i collar nie zrekompensuje braku dobrego save'a (tylko 3+)
Goblin Shaman 2lvl,wilk, broda, jankielowy grzybek, DS - tu sobie wymyśliłem patent na tego pana, ciekaw jestem czy zadziała testy z Imperium i DE na początku lutego jak wróce do polski
Night Goblin Shaman 2lvl, pierscionek,ds- pierścionek musowo na hoteka musi być
tym strzelamy:
2x Doom Diver
4x Spear Chukka+bully
11 Orc Arrer Boyz muzyk-na fasty i śmiecie
tym chronimy park maszynowy:
3 Squig Herd
12 Savage Big 'Uns speary + muzyk
25 Night Goblins muzyk 2x fanol
tym dobijamy/zabiijamy razem z wyverną, może pomocą jakiegoś klocka:
2x Wolf Chariot + załoga
12 Black Orcs HA,shield,banner of gholan muzyk
28 Night Goblins siatki, fcg 2x fanol- nie miałem gdzie tego wsadzić...
tym przeszkadzamy:
5 Goblin Wolf Riders spear,łuki, muzyk
2 Snotlings
1 Trolls
Casting Pool: 6
Dispel Pool: 5
zaledwie 11 wystawień, ale z tego jak obczajałem stoły to dam rade to rozsądnie rozłożyć
rydwany blisko bsb, by mogły szarżować na co mają ochotę
myślałem nad oddziałem trol + bsb - na niestrzelające armie chodzący obok dużego klocka ng i straszący wjazdem na flanke, ale nie wiem czy moge dołaczyć charaktera do samotnego trola
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
brak animozji na magu jeżdżącym w faście albo savage'ach, aby nadać im stabilności- scroll z niego idzie jako pierwszy grzybek to samo
jak nie wylosuje jakichś sensownych czarów to nawet się w magie nie bawie, 2 małych magów gdyż argumentacja Bless'a mnie urzekła, naprawde!
naturalnie obawiam się o BO, bo po pierwsze jest ich mało, a po drugie jest ich mało
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
nie mam pojęcia jak to to poradzi sobie z demonami czy lizakami, i tu licze na pomoc...
i jeszcze 2 pytania: przedłużka na fanatyki nadal legalna?
kto to Q**a jest rocco i cotlet?- rozumiem że cotlet to kotlet a rocco?- czyżby jakiś pseudonim artystyczny Kielona?