Tym większy szacun dla tego kto nią coś ugrathurion pisze:
@Stasiu, nie oszukuj sie, armia jest slaba
pozdro
Moderator: Dibo
Tym większy szacun dla tego kto nią coś ugrathurion pisze:
@Stasiu, nie oszukuj sie, armia jest slaba
w lutymYogo95 pisze:Zamierzam właśnie kupić 2 armie do WFB zastanawiam sie kiedy pojawi się nowy podręcznik do Bestii (jak długo jeszcze może znacie już konkretną datę)
lepiej kup sobie jakiś mocny alkoholYogo95 pisze:zastanawiam się pomiędzy Bretką a Bestiami proszę o odpowiedź
Accept Na bazylu najblizszy termin. A możemy się umówić na top 3 generalskie?, bo nie bede miał armii pomalowanej za bardzo a raczej w moim standardziethurion pisze:za top 3 na singlowym masterze na duze pkt masz ode mnie krowe wyborowej, oficjalnieCrusader pisze: Tym większy szacun dla tego kto nią coś ugra
pozdro
Yogo95 pisze:zastanawiam się pomiędzy Bretką a Bestiami proszę o odpowiedź
Czyli nic się nie zmieniło . I uważam, że tu kończy się Twoja rozkmina na temat drugiej armii. Ja zamieniłem krasie na Bestie i po ponad 3 letniej grze tą armią nie żałuje.Yogo95 pisze:a Bestie jak na razie to kompletna plewa więc może moje podejście jest lekko pG ale nie chcę wyrzucić kasy na armię która nic nie ugra
Ktoś chyba nie zdawał jeszcze matury z polskiegoMurmandamus pisze:Tam gdzie są szklarnie. Każda szklarnia to szklany dom, mieszkają w nim roślinki, warzywa, owoce i takie tam...
trikk pisze:Z głupotą można żyć.