"Tradycja rzecz ścięta 3" Wrocław 2350 pts 23.01.2010
Re: "Tradycja rzecz ścięta 3" Wrocław 2350 pts 23.01.2010
ej no nie! 2350 było, przecie połowa osób przyjdzie z tymi samymi rozpami i będzi powtórka z turnieju!
btw co to jest OPEN??
EDIT: janiszek wyobraź sobie, że są tacy ludzie co chcą wyjechać na ferie i zagrać turniej. I jestem pewien, że jest ich wiele
btw co to jest OPEN??
EDIT: janiszek wyobraź sobie, że są tacy ludzie co chcą wyjechać na ferie i zagrać turniej. I jestem pewien, że jest ich wiele
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Mi chodzi oczywiście o weekend ten ostatni z ferii, myślę, że większosc osób powinna byc już w domach w tym czasie. A jak nie to cóż, smuteczek Nie no i tak wątpie aby się udało, turniej musiałby sie odbyc za nie całe 3 tygodnie, podejrzewam, ze raczej po feriach Morrok zrobi..
Morrok pisze:ok, powtórka 2350, jeszcze tylko termin do ustalenia i stworzę temat
Najlepiej by było tak w 2 tygodniu ferii bo więcej ludu będzie...
A dla mnie format jest obojętny. Za dobrym graczem kurdupli nie jestem więc i tak gram 4fun.
morroczku ale zagrajmu ze specjalami, tak jest zabawaniej! gdzies niedawno był taki turniej a Ty mógłbys się wykazac i spisac dobre zasady do nich, bo jak wiadomo, nie da sie Teclisa na przykład przeliczyc wprost z BP na ilości kostek i inne takie...poważnie, zabawa byłaby przednia (bo chyba nie powiesz ze ostatnio jak gralismy ze specjalami było nudno)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
ja zaznaczam ze 2350 chce normalny - nie open
jesli ma byc open to wole parowke
jesli ma byc open to wole parowke
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Popieram Marysia, open na 2350 ssie, ja osobiście w bretonni nie mam fajnego special lorda. Zresztą special herosi to jakaś porażka, Dymitr umów się z kimś na bitwe na open, a turnieje zostaw w spokoju ;] Nie każdy gra taka armią pełną fajnych spiecial herosów jak Ty.
akurat green knight jest bardzo w pytkę, morgiana też więc popieram dymitra, duży format + speciale na które to można nałożyć limit punktowy żeby ludzie nie brali tych z górnej pułki tylko tych słabszych którzy i tak o wiele ubarwią grę...
ewentualnie coś w okolicach 1999 proponuję - dużo oddziałów bez lordów
ewentualnie coś w okolicach 1999 proponuję - dużo oddziałów bez lordów
obie propozycje Thomas sa git, 1999 jak i 2k+ +spec
moje dwa ulubione formaty:D
Janiszek, po:
1. Bretka ma fajnych speców bez dwu zdan
2. kurcze, gdybym sie jakos spodziewał, przeciez ty na kazdy turniej grasz inna armia, tylko modele sie nie zmieniaja:D
moje dwa ulubione formaty:D
Janiszek, po:
1. Bretka ma fajnych speców bez dwu zdan
2. kurcze, gdybym sie jakos spodziewał, przeciez ty na kazdy turniej grasz inna armia, tylko modele sie nie zmieniaja:D
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
1999 tez jest fajny.
Co do specjali to, bretka nie ma wcale fajnych. Nie oszukujmy sie zielony i dupencja na jednorozcu sa zwyczajnie sredni. Orki to juz poracha totalna. Ale dostosuje sie do glosu ludu
Co do specjali to, bretka nie ma wcale fajnych. Nie oszukujmy sie zielony i dupencja na jednorozcu sa zwyczajnie sredni. Orki to juz poracha totalna. Ale dostosuje sie do glosu ludu
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Przepraszam CIę bardzo, na ostatnim lokalu nie miałem ani jednego proxa. TO nie moja wina, ze nie ma armii dla mnie xDDmtrij pisze: 2. kurcze, gdybym sie jakos spodziewał, przeciez ty na kazdy turniej grasz inna armia, tylko modele sie nie zmieniaja:D
A jak tak wielbisz bretońskich spiecial hero, to może zagrasz bretonnią? -.- Green knigcht dobry -bueheheheh. Jak zrobicie OPEN to wpadne... na 1+2+4
Kurde, szkoda, że taki format, ja niestety nie przyjdę ;] Nie lubie takich formatówMorrok pisze:dobra 1999 na BP, dawno nie było takiego śmiesznego formatu
Co do Open turniejów...
Na wiosnę (kwiecień-maj) z chłopakami z Legnicy organizujemy 3000 open dwudniowy, więc ))
http://www.dlwfb.fora.pl/index.php?sid= ... 8215bcf34cr0m pisze:piszę tu bo to najwięcej wrocławiaków siedzi
jest w jakiś klub we wrocławiu lub cos takiego zrzeszającego graczy, z miejscem gdzie można by pograc?
czy tylko bard? jest cos w stylu ligi wrocławskiej/dolnośląskiej?
o coś takiego chodzi
bo z większych sklepów jest jeszcze enklawa i bolter tam też można pograć
to mnie sie pytasz czy o to chodzi? nie znam środowiska batlowego we wrocławiu a byc może niedługo przyjdzie mi sie tam przeprowadzić to chcę sie dowiedziec jak tam u was to wszystko funkcjonuje. na tym forum co podałeś to jakiegoś dużego ruchu nie ma...
turnieje są organizowane w bardzie co mniej więcej miesiąc, w bolterze chyba tylko ostatnio patrole były,w enklawie przymierzamy się do megabitwy na 10k
a stałe wydarzenia to
patrol bolter środa 16:00 700pts.
patrol bard czwartek 16:00 1000pts.
warbandsy enklawa poniedziałek 16:00 obecnie 300pts
a żeby nie było oftopu to ja jednak wole 2350 ale 1999 też może być
a stałe wydarzenia to
patrol bolter środa 16:00 700pts.
patrol bard czwartek 16:00 1000pts.
warbandsy enklawa poniedziałek 16:00 obecnie 300pts
a żeby nie było oftopu to ja jednak wole 2350 ale 1999 też może być
Marcins pisze:http://www.dlwfb.fora.pl/index.php?sid= ... 8215bcf34c
To jakiś Dymitrowy twór.
To http://dlwfb.mojeforum.net/index.php była oficjalna liga. Teraz żadnej oficjalnej nie ma.
Gracze nie są zrzeszeni w jednym klubie. Część należy do klubów z całej Polski (Maryś do Nemezis, ja do BWT, Koszowscy i Malal gdzieś indziej)
Gramy turnieje głównie w Bardzie.
Można jeszcze pograć w Bolterze, ale z tego co wiem to nie za ciekawie tam się robi.
Kiedyś były jeszcze turnieje w Wołowie, Sfanie, Twierdzy.
Wszystko co powinieneś wiedzieć na starcie