Idzie nowe...
Moderator: Kołata
- Temple Guard
- Falubaz
Mam nadzieję, że takiego idiotyzmu nie zrobią, takie numery to chyba tylko w naszym kraju są możliwe Na przykład w moim pobliskim sklepie jest piwo litrowe w puszce droższe, niż to samo piwo w dwóch puszkach po 0,5 litra. Tu by było na tej samej zasadzie, co jest kompletnie wbrew prawom rynku
EDIT: a co do BO to fajne jest to, że dostali wreszcie tarcze (metalowe figsy ich nie posiadały), na dodatek bardzo oryginalnie wyglądające (tego akurat nie widać na fotkach na online store, ale tarcze były widoczne na fotkach wyprasek, które śmigały po necie, w każdym razie wyglądają mniej więcej tak ja ta Bossa, czyli jak powycinany kawał blachy )
EDIT: a co do BO to fajne jest to, że dostali wreszcie tarcze (metalowe figsy ich nie posiadały), na dodatek bardzo oryginalnie wyglądające (tego akurat nie widać na fotkach na online store, ale tarcze były widoczne na fotkach wyprasek, które śmigały po necie, w każdym razie wyglądają mniej więcej tak ja ta Bossa, czyli jak powycinany kawał blachy )
Fajnie, że BO sprzedają po 10 lub 20 sztuk, ale szkoda, że nie są już metalowi (choć to też + jest, bo wyjdzie taniej).
Nowa figurka BO Big Boss'a zwaliła mnie z nóg. Muszę kupić .
Trolle niezłe. Lepsze niż ten ze Scull Passa.
Reszta przeciętna.
IMHO
Nowa figurka BO Big Boss'a zwaliła mnie z nóg. Muszę kupić .
Trolle niezłe. Lepsze niż ten ze Scull Passa.
Reszta przeciętna.
IMHO
.
A ja napewno zakupie 2/3 trolle(zalezy ile wzorów będzie)i zrobie z nich IMHO piękny oddzialik razem z moim skullpassowcem Do tego kupie z przyczyn kolekcjonerskich 20 BO i Gorbada,który ma przecudowny model.BOBB i Goblińscy herosi mnie nie powalają,ale są solidni i prawdopodobnie szamana zakupie.Rozczarował mnie w zasadzie tylko ten wielki "squig" jak to panowie z GW go nazywają...po prostu żenada...jak będe chciał mieć szefa na squigu to zamówie sobie Gobble i goblina z tego zestawu i będzie ładniej wyglądało.
Liczą się tylko czterej bogowie:Khorne,Tzeentch.....Gork i Mork
zly nie jest, ale tez IMO nie powala. ile toto ma cm?
Ma pedalskie uszy (elfickie znaczy sie).A co powiecie na takiego Gigusia?
Co do uszu giganta racja w dodatku te uszy nie maja podstaw fluffowych bo jak tak gigant z elfem .... nijak
Co do Felixa to mozna sie przyzwyczaic ze jego modele kopia tylek, szkoda tylko ze nie dokonczyl swojego groma ;/ i przez to w 7 ed jest (o ile ktos zdobedzie) grom z 5, no chyba ze GW planuje puscic jakis model ale ja o nim nic nie wiem
Co do Felixa to mozna sie przyzwyczaic ze jego modele kopia tylek, szkoda tylko ze nie dokonczyl swojego groma ;/ i przez to w 7 ed jest (o ile ktos zdobedzie) grom z 5, no chyba ze GW planuje puscic jakis model ale ja o nim nic nie wiem
http://www.avatars-of-war.com/web2mail/aow_wip.php
no i jest i wyglada juz znacznie lepiej a jeszcze to nie wszystko, moim skromnym zdaniem przebija tego GW
no i jest i wyglada juz znacznie lepiej a jeszcze to nie wszystko, moim skromnym zdaniem przebija tego GW