Skład na ETC 2010
Moderator: swieta_barbara
Ziomo. Moja rozpa z zeszłego roku ma ścięte tylko to, że 2x3 terki a nie 2x5 bede miał. Nie przydały sie je bardzo rok temu więc uważam, że moja rozpa jest w ogóle nie ścięta. A jak jej poszło to wie ten kto się interesował
Bardziej mnie interesuje czy 2600 beastmanów zostanie Dużo slotów special akurat na 3x harpie no i przewaga punktowa ogromna. Ciekawe jak sie liczyc herdstone bedzie.
EDIT: Zobaczyłem comp score DE :O jedyna armia której się bałem rok temu jest tak zrobiona, że już się nie boję. Czyżby była szansa na kolejny rekord? Wiem że dużo osób się zdziwi, ale do armii których sie boje dołączają beastmany na 2600.
Tak w ogóle fajnie że OgreK jako armia C moze miec 4 rary ale nie ma tyle w army booku Mam nadzieję że armią C pozwolą jeden rar powtórzyć
pozdro
Bardziej mnie interesuje czy 2600 beastmanów zostanie Dużo slotów special akurat na 3x harpie no i przewaga punktowa ogromna. Ciekawe jak sie liczyc herdstone bedzie.
EDIT: Zobaczyłem comp score DE :O jedyna armia której się bałem rok temu jest tak zrobiona, że już się nie boję. Czyżby była szansa na kolejny rekord? Wiem że dużo osób się zdziwi, ale do armii których sie boje dołączają beastmany na 2600.
Tak w ogóle fajnie że OgreK jako armia C moze miec 4 rary ale nie ma tyle w army booku Mam nadzieję że armią C pozwolą jeden rar powtórzyć
pozdro
jest wyraznie napisane ze bestie beda ew scinane w kwietniu, tak samo jak ostateczne sciecia skavenow beda w lutym, IMO bestie jako nowa armia napewno nie beda CCrusader pisze: EDIT: Zobaczyłem comp score DE :O jedyna armia której się bałem rok temu jest tak zrobiona, że już się nie boję. Czyżby była szansa na kolejny rekord? Wiem że dużo osób się zdziwi, ale do armii których sie boje dołączają beastmany na 2600.
nie pozwoląCrusader pisze:Mam nadzieję że armią C pozwolą jeden rar powtórzyć
No to biedne ogry z dwoma raramithurion pisze: jest wyraznie napisane ze bestie beda ew scinane w kwietniu, tak samo jak ostateczne sciecia skavenow beda w lutym, IMO bestie jako nowa armia napewno nie beda C
nie pozwoląCrusader pisze:Mam nadzieję że armią C pozwolą jeden rar powtórzyć
znowu sie nie znasz mozna zajmuje dwa sloty ale mozna (ciekawe combo ze smokiem choc imo lepiej wziac malakaja + cannon + hotpota)Fisch pisze:sorry, ze się wtrącam ale niestety nie mozna Rhinoxa bo powtarzają slot rare
chyba, ze stwierdza, ze galloper gun z bronzinem i zwykly to rozne rary
Mi się strasznie podoba w tych ograniczeniach to, że praktycznie zwiększył się wybór armii na ETC do squadu. Orkasy są do rozważenia, a nawet mocno ograniczone DE też są wciąż brane pod uwagę. Uważam, że lizaki są za mało przycięte. Demony ciężko dobrze obciąć, należałoby ingerować w statsy Skaveny też imho za mocno przycięte. Ale co by nie było wszystkie z tych armii brane są pod uwagę do tworzenia squadu, a chyba o to w tym chodzi No może poza OK mimo, że są dużo bardziej sensowne.
pozdro
pozdro
dokladnie, chyba po raz pierwszy bedzie mozna robic dobor na zasadzie gracze, a nie na zasadzia armia i szukamy doń gracza... armie must have sa ze 3-4 reszta to w zasadzie wyrownany poziom i o kazde z tych miejsc kazdy bardzo bardzo dobry gracz wiekszosci armii ma szanse sie ubiegacCrusader pisze:Mi się strasznie podoba w tych ograniczeniach to, że praktycznie zwiększył się wybór armii na ETC do squadu. Orkasy są do rozważenia, a nawet mocno ograniczone DE też są wciąż brane pod uwagę. Uważam, że lizaki są za mało przycięte. Demony ciężko dobrze obciąć, należałoby ingerować w statsy Skaveny też imho za mocno przycięte. Ale co by nie było wszystkie z tych armii brane są pod uwagę do tworzenia squadu, a chyba o to w tym chodzi No może poza OK mimo, że są dużo bardziej sensowne.
pozdro
Zgadzam sie DL na 2000 kiedy reszta na 2250 to pomylenie pojeć, DE toż dość pocięte. Za bardzo pojechali też ze Skavenami, choć VC mają 250 więcej co robi różnicę dla nich na +.Shino pisze: lizi w porownaniu do demonow czy de sa wogole nie sciete. VC tez odczulo imo troche te restrykcje.
Beastmany na pewno będą na 2250 - ta armia na 2600 przy nowych zasadach to byłaby jakaś kpina.
To zresztą powoduje że nad WE się można zastanowić, bo ich główny wróg czyli DL są nieliczne, co wielu łuczników powinno zrównowarzyć.
Genialne ograniczenia
Prawie mojej rozpy nie ruszyło a w dodatku armie których się obawiałem mocno nadwątlone
Magia jak lubie, mało lataczy, maszyn też odpowiednio...
Czego chcieć więcej?
Prawie mojej rozpy nie ruszyło a w dodatku armie których się obawiałem mocno nadwątlone
Magia jak lubie, mało lataczy, maszyn też odpowiednio...
Czego chcieć więcej?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
E tam.Gobos pisze:BPbigpasiak pisze: Czego chcieć więcej?
Przy tych ograniczeniach BP jeszcze to byłoby straszne...
To styka
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
ja mialem na mysli BP zamiast euro, a nie dodatkowobigpasiak pisze:E tam.Gobos pisze:BPbigpasiak pisze: Czego chcieć więcej?
Przy tych ograniczeniach BP jeszcze to byłoby straszne...
To styka
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.