Witam,
Chciałem podzielić się z Wami fotkami ostatniej figurki, którą sobie pomazałem. Początkowo był to kandydat na Nurglowego Heralda, ale jako że zmieniła mi się koncepcja, to nie wiem co z nim zrobić Prawdopodobnie wyląduje w klocku Plaguebearerów. W przyszłości postaram się wrzucić kolejnych Nurglowców, których będę pewnie malował do armii.
Malowało się fajnie, efekt spieprzył trochę lakier, który po 7 latach używania zdecydował się zepsuć (błogosławieństwo papy Nurgla? ). W efekcie kolory na figurce straciły trochę z soczystości, a metaliki zrobiły się strzasznie płaskie (jeszcze je poprawiałem po lakierowaniu). Zdjęcia też nie są najlepsze, wyszły na nich wszystkie babole, których normalnie nie widać...
Nurglowcy przeróżni
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Model naprawdę fajny! Lakier faktycznie popsuł metaliki(głównie miecz i kolczuga), ale to, że kolory nie są takie "soczyste" moim zdaniem wygląda bardzo dobrze. No i jego stopy na podstawce wyglądają trochę nienaturalnie, ale poza tym nie mam się czego przyczepić
Woreczki nie są najlepsze, to fakt. Ale kto mu tam w czasie gry będzie patrzył
Będzie pasował jak sie zrobi reszta oddziału - będzie się składać głównie z mordheimowego Carnival of Chaosjedyny element który niespecjalnie pasuje to knypek z przodu
Wiem, wyszło to szczególnie na zdjęciach. Z poziomu stołu nie widać tego aż tak bardzo...No i jego stopy na podstawce wyglądają trochę nienaturalnie, ale poza tym nie mam się czego przyczepić
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
zieleń bardzo fajna, taka wypłowiała...
hełm i inne zardzewiałe też super,ale:
-miecz odstaje- w porównaniu do reszty wygląda tak jakoś od niechcenia lub na chybcika, proponuję przemalować na kolor hełmu
-ze wszystkich łączeń płyt i od wszystkich nitów wypóściłbym zacieki- będziej "bardziej nurglowo"
-popraw podstawkę
-i zrób coś z tym knypkiem, bo choć jest dobrze pomalowany to ni w ząb narazie nie pasuje
hełm i inne zardzewiałe też super,ale:
-miecz odstaje- w porównaniu do reszty wygląda tak jakoś od niechcenia lub na chybcika, proponuję przemalować na kolor hełmu
-ze wszystkich łączeń płyt i od wszystkich nitów wypóściłbym zacieki- będziej "bardziej nurglowo"
-popraw podstawkę
-i zrób coś z tym knypkiem, bo choć jest dobrze pomalowany to ni w ząb narazie nie pasuje
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
wow! Świetna praca, zbroja rewelacyjna!
Czekam na kolejne twoje prace, szczególnie jeśli masz zamiar pomalować na taki poziom resztę armii
Czekam na kolejne twoje prace, szczególnie jeśli masz zamiar pomalować na taki poziom resztę armii
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..