Bretońska Galeria
W zasadzie cała moja armia składa się ze starych modeli.Gunnila pisze:Podoba mi się. Lubię stare modele.
Wyjątkiem są pegazy (niestety mam tylko 1 model stary, a na ebayu żadko chodzą) i jeden oddział errantów(nie mam czasu by pomalować archwialne modele).
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
ja mam głównie staro-edycyjne, część cg ma koniki z nowej edycji, dwóch muzyków errantów ma imperialne konie. 8 questów to nowa edycja, 9ty to suliman saracen dotychczas siedział na koniku bez kropierza, teraz po małej wymianie będzie miał z. Gralowcy to nowa edycja z czego jeden to poskładany z pozostałych części boxa po użyciu tej od muzyka plus kopia plus nogi realma z nowe ed, następny to figurka bohemonda z bastonne i ostatni to przerobiony green knight, któremu dodałem kopię i zwykłą tarczę (używam go też jako lorda na koniku, ale rzadko go wystawiam, częściej na pegazie lub hipku). Gralowcy też nie używani często, questy też stoja na półce czekając lepszych czasów i przemalowania
3 pegazy z nowej edycji plus jeden od balthasara gelta 

Największa maruda na Border Princes 

przepiękny model, ofc stary ale takie rzeczy warto powtarzać. W necie gdzies jest jego WIP, też wart obejrzenia 

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!

Chciałbym umieć tak cieniować
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Gniewko pisze:Fakt, labry na hełmie troszkę przesadzone....troszkę bardzo.
To jest rycerzyk z rysunku z 5 edycyjnego kodeksu. Kto ma to może obczaić na 60 stronie. Ja osobiście postaram się jutro zapodać jakieś foty.Gregor pisze:...ale nie przemawia do mnie to czerwone "coś".
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
Wstawiam zdjęcie mojego pierwszego Bretończyka, dowódcy błędnych rycerzy. Proszę o konstruktywny komentarz co zmienić
.
http://s591.photobucket.com/albums/ss35 ... 0_0086.jpg

http://s591.photobucket.com/albums/ss35 ... 0_0086.jpg
"I made one mistake in my life, I should've burned Berlin!" - Napoleon I Bonaparte
Miazga, tylko nmm na mieczu średnio wyszedł